werkoverleg2
bosco-puppy
dierentuin
zitje
school-front
sharonebellen

Kom langs bij Bon Travel

Bij Bon Travel houden we van persoonlijk contact. Zo kunnen we het beste een beeld krijgen van je wensen. En dan kunnen wij een passend voorstel maken. Dit kan telefonisch maar even langskomen bij ons op kantoor kan natuurlijk ook! Ons kantoor in het midden van het land is op werkdagen geopend van 9h30 tot en met 17h30. Langs komen in het weekend of de avonduren kan ook in overleg. Het is verstandig altijd even een afspraak te maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de reisspecialist van jouw bestemming die dag ook aanwezig is.

We hebben smakelijke koffie, onze floormanager Bosco zal je kwispelend ontvangen  en onze reisspecialisten zullen je graag adviseren voor jouw droomreis naar de Caribbean.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Wil je meer informatie of advies? Bij BON travel kennen we de bestemmingen goed. Bel of mail ons dus gerust zodat we je verder kunnen helpen. Ook als je nog niet weet waar je naar toe wil. We vinden het een uitdaging om de bestemming (of combineer meerdere) te vinden die bij je past. Ook helpen we graag bij het vinden van een passende accommodatie, reisduur of bij het zoeken van activiteiten ter plaatse.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9h30 tot 17h30. Buiten deze tijden luisteren we altijd naar de voicemail en bellen we je zo snel mogelijk terug.

Of laat een bericht achter

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Hoe kunnen we je helpen?

Wanneer kunnen we het beste bellen?

Blijf op de hoogte

Via sociale media houden we je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de Caribische bestemmingen. Hier kun je ook terecht voor nieuwtjes over BON travel en nieuwe ontwikkelingen in ons aanbod. Op Pinterest geven we een sfeerimpressie van de verschillende bestemmingen. Een leuke beeldende manier om inspiratie op te doen bij het zoeken van je droomvakantie.

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt