Kom langs bij Bon Travel

Bij Bon Travel houden we van persoonlijk contact. Zo kunnen we het beste een beeld krijgen van je wensen. En dan kunnen wij een passend voorstel maken. Dit kan telefonisch, maar langskomen bij ons op kantoor kan natuurlijk ook! Ons kantoor in het midden van het land is op werkdagen geopend van 10h00 tot en met 16h00. Langs komen in het weekend of de avonduren kan eventueel in overleg. Het is verstandig altijd even een afspraak te maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de reisspecialist van jouw bestemming die dag ook aanwezig is.

We hebben smakelijke koffie, onze floormanager Bosco zal je kwispelend ontvangen en onze reisspecialisten zullen je graag adviseren voor jouw droomreis naar de Caribbean.

Let's get in touch...

Heb je een vraag? Wil je meer informatie of advies? Bij BON travel kennen we de bestemmingen goed. Bel of mail ons dus gerust zodat we je verder kunnen helpen. Ook als je nog niet weet waar je naar toe wil. We vinden het een uitdaging om de bestemming (of combineer meerdere) te vinden die bij je past. Ook helpen we graag bij het vinden van een passende accommodatie, reisduur of bij het zoeken van activiteiten ter plaatse.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10h – 16h. Buiten deze tijden luisteren we altijd naar de voicemail en bellen we je zo snel mogelijk terug.

Adres: Kerklaan 57, Apeldoorn, Nederland
Openingstijden: ma-vr 10:00 - 17:00 uur. Telefonisch bereikbaar tot 16:00. Gesloten op feestdagen.

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van de laatste Caribische deals en het actuele nieuws.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Offerte aanvraag

  Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)