Kom langs bij Bon Travel

Bij Bon Travel houden we van persoonlijk contact. Zo kunnen we het beste een beeld krijgen van je wensen. En dan kunnen wij een passend voorstel maken. Dit kan telefonisch, maar even langskomen bij ons op kantoor kan natuurlijk ook! Ons kantoor in het midden van het land is op werkdagen geopend van 9h30 tot en met 17h30. Langs komen in het weekend of de avonduren kan ook in overleg. Het is verstandig altijd even een afspraak te maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de reisspecialist van jouw bestemming die dag ook aanwezig is.

We hebben smakelijke koffie, onze floormanager Bosco zal je kwispelend ontvangen en onze reisspecialisten zullen je graag adviseren voor jouw droomreis naar de Caribbean.

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van Covid-19 is ons kantoor in Apeldoorn tijdelijk gesloten en werken wij vanuit verschillende locaties. Wij zijn momenteel van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 – 16:00 uur telefonisch en per mail te bereiken. Wij hopen jullie uiteraard snel weer te mogen ontvangen op ons kantoor voor een mooie Caribische reis!

Let's get in touch...

Heb je een vraag? Wil je meer informatie of advies? Bij BON travel kennen we de bestemmingen goed. Bel of mail ons dus gerust zodat we je verder kunnen helpen. Ook als je nog niet weet waar je naar toe wil. We vinden het een uitdaging om de bestemming (of combineer meerdere) te vinden die bij je past. Ook helpen we graag bij het vinden van een passende accommodatie, reisduur of bij het zoeken van activiteiten ter plaatse.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9h30 tot 17h30 (Tijdelijk van 10:00 – 16:00 uur). Buiten deze tijden luisteren we altijd naar de voicemail en bellen we je zo snel mogelijk terug.

Adres: Kerklaan 57, Apeldoorn, Nederland
Bel ons op:
31-(0)55 205 2002
Tijdelijke openingstijden: ma-vr 10:00 - 16:00 uur. Gesloten op feestdagen.


Wij hopen gauw ons kantoor weer te kunnen openen en onze openingstijden weer aan te kunnen passen naar ma-vr: 09:30–17:30

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Hoe kunnen we je helpen?

  Wanneer kunnen we het beste bellen?

  Coordinates of this location not found

  Nieuwsbrief 

  Blijf op de hoogte van de laatste Caribische deals en het actuele nieuws.

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   NIeuwsbrief

   Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)