“ Een 50 jarig huwelijk vierden we met kinderen en kleinkinderen op St. Lucia. Daarna gingen we nog een weekje zeilen door de Caribbean ”
Familie de Ruyter
Martinique, St. Lucia, St. Vincent & The Grenadines
Inge & Martijn
“ Zon, zee en strand. Dat was ons beeld van de Caribbean. Nooit geweten dat je er ook fantastisch kunt hiken door het regenwoud.”
Guadeloupe, Martinique
“ Wij zochten een leuk boetiekhotel op Curaçao. BON travel kwam met leuke suggesties ”
Joop & Wendy
Curaçao

Maatwerkreizen naar de Caribbean

Staat jouw droomreis niet tussen onze standaardreizen op de website? Geen probleem! We vinden het een leuke uitdaging om jouw wensen te vertalen in een reisplan op maat. Of je nou al een concreet plan hebt of nog maar een vaag idee. We helpen je graag verder. BON travel sleutelt graag met je aan jouw Caribische droomreis. Ze inspireert, adviseert, informeert en creëert. Vul onderstaand offerte formulier in zodat je samen met BON travel je dromen kunt gaan waarmaken. Of bel BON travel om direct telefonisch je wensen door te nemen.

Advies & Inspiratie

Jij hebt een droom. Wij kijken hoe realistisch die is. We adviseren en geven aanvullende ideeën waar je misschien zelf niet op zou komen.

Schatkist vol parels

We openen onze schatkist vol Parels. Leuke accommodaties, unieke activiteiten en de mooiste plekjes. Wij kijken wat bij jullie past.

Kennis & Ervaring

Op basis van jarenlange ervaring en kennis maken we een passend reisvoorstel. Logistiek efficiënt, binnen het budget en rekeninghoudend met jouw wensen.

Persoonlijk

Wij sturen een reisvoorstel. Jij geeft feedback en vervolgens sleutelen we verder totdat alles helemaal naar wens is.

Jouw Caribische droomreis start hier….

Of geef je wensen op een andere manier door…

Soms is het gewoon even makkelijker om de wensen op de mail te zetten. Dat kan ook! Stuur BON travel een e-mail met je vraag en/of verzoek.

info@bontravel.nl

Bespreek je liever face-to-face je reis? Je bent altijd welkom op ons kantoor in Stroe. Het liefst op afspraak zodat we er zeker van kunnen zijn dat de reisexpert van jullie bestemming die dag ook aanwezig is. Lees meer

Misschien kom je er niet helemaal uit, heb je vragen of doe je liever een telefonische aanvraag? Neem gerust telefonisch contact op via het telefoonnummer: +31-(0)355426071. Of vul het “bel mij formulier in” op onze contactpagina

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt