Werkwijze

Wat kun je van Bon travel verwachten?

Hieronder geven we een impressie van onze werkwijze. En bedenk daarbij, het is een richtlijn. Heb jij een andere gedachte over het proces? Jij besluit het zelf. 

Aanvraag
Jouw droomreis start met een aanvraag
Via onze website kun je een aanvraag doen. Je kunt een uitgebreide aanvraag doen via het offerte formulier op onze website. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.
Aanvraag
Contact
Persoonlijk gesprek met reisexpert
Een reisexpert van BON travel zal binnen enkele dagen contact met je opnemen om de aanvraag door te nemen. We brengen je wensen in kaart, geven advies, vertellen je alles wat je wilt weten over de bestemmingen. Je mag ook altijd langskomen op kantoor, dat vinden we nog leuker!
Contact
We gaan Aan de slag
puzzelen, rekenen, overleggen, inspireren
Aan de hand van jouw wensen gaat de reisspecialist aan de slag. We openen onze schatkist met leuke verblijven en zetten ons creatieve brein aan het werk om jouw droomreis werkelijkheid te maken. We schuiven met reiselementen voor een logistieke efficiënte reisroute. En houden daarbij rekening het beoogde budget. We nemen contact op met onze partners in het Caribisch gebied om de beschikbaarheid van diverse onderdelen op te vragen. Ook zullen we waar we kunnen met verrassende ideeën komen.
We gaan Aan de slag
Reisvoorstel
Reisvoorstel & offerte
Na de zoektocht schrijft de reisspecialist een reisvoorstel. Afhankelijk van je wensen en is dit een uitgebreid voorstel of beknopte prijsopgaaf. We geven een suggestie voor een route, reisduur en voorgestelde reisonderdelen. Uiteraard wordt daarbij ook een financieel plaatje gemaakt. De bovenstaande stappen herhalen we totdat je tevreden bent!
Reisvoorstel
Bevestiging
Akkoord voor het reisvoorstel
Ziet het reisvoorstel er helemaal goed uit? Alles naar wens? Dan geef je een mondeling of schriftelijk akkoord op het reisvoorstel. We versturen dan een factuur ter bevestiging. In een standaardsituatie voldoe je eerst 15% van de reissom en enkel weken voor vertrek het resterende deel.
Bevestiging
Vakantie!
Vakantietijd!
En dan gaat je droomreis beginnen. We zorgen ervoor dat al je reisdocumenten toegestuurd worden. En dat je goed voorbereid op reis kunt gaan. We staan altijd tot je beschikken om je te helpen met vragen.
Vakantie!

Vraag een offerte aan of laat je adviseren..

Jouw Caribische droomreis start hier!

Bon travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen naar het Caribisch gebied. Dus laat je fantasie de vrije loop en vertel ons wat je wensen zijn dan gaan wij voor je aan de slag

Of laat ons je bellen....

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Extra opmerking

  Bezoek ons kantoor ( op Afspraak)

  Bezoek ons kantoor in Apeldoorn. Ons kantoor is gevestigd aan de Kerklaan 57. Parkeren voor de deur mogelijk. Svp even bellen voor een afspraak.

  Contact formulier / offerte aanvraag

  Laat je contact gegevens achter via het formulier hiernaast of vraag een offerte aan

  Bel BON Travel

  Neem op werkdagen tussen 10h en 16h telefonisch contact op om direct met een van onze reisexperts te spreken. +31 (0)55 205 2002

  Offerte aanvraag

  Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)