St. Barthélemy, het goede Franse leven met Caribische flair

Het eiland heeft vele namen, in de volksmond wordt het St. Barth genoemd. St. Barth hoort bij Frankrijk. Het Franse goede leven wordt hier gemixt met het relaxte van de Caribbean. Perfect! Af en toe lijkt het een beetje de Cote d’Azur van het Caribisch gebied. Het eiland is, net als de andere eilanden, ontstaan door vulkanische eruptie. Het landschap is heuvelachtig en groen. Je hebt fantastisch mooie baaien, adembenemende vergezichten en bijzonder mooie verscholen plekjes. En dit maakt het dat de rich and famous naar het eiland komen… privacy en het goede leven onder de Caribische zon.

Waar

St. Barth ligt in het Caribisch gebied. Het eiland ligt vlakbij St. Maarten.

St. Barth in kernwoorden

Frans, smaakvol, hagelwitte stranden, zeiljachten, top-chefkoks, goede wijn, croissantjes, palmbomen,  verscholen baaien, elegant, boetiekjes, culinaire hoogstandjes, trendy beachclubs, stijlvol, luxe, Caribische flair.

Slogan

Saint Tropez van het Caribisch gebied. L’art d’être une île.

Taal

Frans

Hoofdstad

Gustavia

Oppervlakte

Ca 24 km²

Inwoners Aantal

Ca 9.279

Ze rijden hier

Rechts

Munteenheid

Euro

Leuke weetjes

De Zweden gaven de hoofdstad Gustavia haar naam. St. Barth is tegenwoordig een overzeese gemeenschap van Frankrijk. Celebreties vieren graag vakantie op St. Barth.

Uniek op St. Barth

St. Barth weet op unieke wijze het Franse goede leven te mixen met het ongedwongen laid-back eilandgevoel. Je kunt hier ongelooflijk lekker eten.

Reizen naar St. Barth

Bienvenu

St. Barth

St. Barth Complete reis

St. Barth, 9 dagen dagen

Met een vakantie naar St. Barth trakteer je jezelf op een vakantie vol ontspanning en cadeautjes voor lichaam en geest. Laat het drukke leven even achter je en leun achterover op St. Barth. Op dit Franse eiland weet men wat genieten is. Het Franse goede leven wordt hier gemixt met het ongedwongen Caribische.

1.279

Lounge & Chill

St. Barth, St. Maarten, Anguilla

Lounge & Chill

Anguilla, St. Barth, en St. Maarten, 12 dagen

Met de combinatiereis Lounge bezoek je drie bovenwindse relaxte Caribische eilanden met een chique tintje in een vakantie. Op St. Maarten zie je wat je krijgt wanneer je Nederland, Frankrijk en de Caribbean met elkaar mixt. Een aangename cocktail! St. Barth staat bekend als bestemming voor de rich & famous maar dankzij BON travel kan iedereen zich even in de Caribische versie van de Côte d’Azur wanen. En het derde eiland dat je gaat bezoeken is Anguilla. Op dit overzeese eiland van de UK ervaar je het ultieme Caribische ‘Yeah Man’ gevoel gemixt met stijlvolle bouwkunst en goede restaurants.

2.040

France et Caraïbes

St. Martin, St. Barth, Guadeloupe

Frans-Caribische Combinatiereis

Guadeloupe, St. Barth, en St. Maarten, 14 dagen

Ben je gek op het Franse leven? Voeg daar nog een flinke dosis Caribische swingende ritmes, tropische cocktails, stralende zon en palmbomen en poederzachte stranden aan toe… En je hebt deze combinatiereis. Frankrijk heeft meerdere overzeese gebieden. St. Maarten, Guadeloupe en St. Barth zijn daar drie van. De eilanden hebben alle drie een totaal eigen karakter. Dat maakt deze reis zo leuk. Wel kun je voor elke bestemming gewoon je overtollige euro’s en een Frans woordenboek meenemen.

2.188

Vier Eilanden

St. Maarten, St. Barth, Anguilla, Antigua

Combinatiereis Strand Bovenwindse Caribbean

Anguilla, Antigua, St. Barth, en St. Maarten, 14 dagen

Strandliefhebbers en zonaanbidders komen aan hun trekken binnen deze combinatiereis. Binnen deze reis ga je naar 4 zonovergoten Caribische strandbestemmingen met ieder een eigen karakter.

2.154

Lounge & Chill Deluxe

St. Barth, St. Maarten, Anguilla

Ultieme Lounge & Chill Reis

Anguilla, St. Barth, en St. Maarten, 11 dagen

Deze reis is voor liefhebbers van het goede leven. De eilanden St. Barth en Anguilla liggen vlakbij St. Maarten. Samen vormen deze drie Caribische eilanden het recept voor een reis vol ontspanning en verwennerij.

Wat BON travel voor je reis naar St. Barth kan betekenen…

 •  Zorgvuldig geselecteerde accommodaties.
 • Advies bij de keuze van je verblijf.
 • We zoeken naar een efficiënte en leuke route naar St. Barth
 • We organiseren graag activiteiten voor je op St. Barth. Ga bijvoorbeeld zeilen rondom St. Barth of duiken.
 • Een combinatiereis met een ander eiland stippelen we graag voor je uit. St. Maarten of Anguilla.
 • Ruime ervaring in het organiseren van reizen naar St. Barth
 • Kunnen inspelen op bijzondere wensen.
 • Advies en inspiratie op maat voor je reis naar St. Barth
 • De locatie op St. Barth was geweldig, erg aardige mensen en het was echt genieten daar. De kamer die wij hadden was TOP!

  Marco & Tina St. Barth, Hotel Le Village, april 2018
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt