Kies je eigen route

Island hopping door de Caribbean

Ga je naar Curaçao of Aruba, of toch Bonaire? Wil je actief zijn, luieren, duiken of met je kinderen het geheel combineren? BON travel biedt je de oplossing, de combinatiereis. Wil je of actief zijn, het heerlijk relaxte Bonaire aandoen en genieten van mooi Curaçao, bij BON travel vind je de beste ‘op maat’ reizen, voor jou, je gezin of met je partner alleen. En natuurlijk ook voor de hele familie.

BON travel regelt de combinatiereis voor jou, van begin tot einde. Bekijk hier onder de combinatiereizen van BON travel. Staat jouw droom combinatiereis er niet tussen? Neem contact met ons op we maken graag een droom combinatiereis op maat. Ook wat de accommodaties betreft staat het jou vrij om je eigen verblijf te kiezen.

Wat Bon travel voor je kan betekenen…

 • Ruim aanbod in door ons zorgvuldig geselecteerde accommodaties.
 • Advies bij de keuze van je verblijf.
 • We stippelen een efficiënte en leuke route uit.
 • We weten welke eilanden het beste bij jullie wensen aansluiten.
 • We kunnen je tips geven over activiteiten ter plaatse
 • We ontwerpen reizen die aansluiten bij het beoogde budget
 • Kunnen inspelen op bijzondere wensen.
 • We kunnen ook een Stedentrip naar New York binnen het reisplan naar de Caribbean opnemen.

City & Chill

New York, Bonaire

Een aangenaam contrast

Bonaire en New York, 13 dagen

De Combinatiereis Bonaire en New York vormt een aangenaam contrast. Ga eerst op stedentrip naar New York en vlieg daarna door naar het Caribische laid-back eiland Bonaire. Deze combinatie is is heerlijk. Eerst ga je volop indrukken opdoen in New York. In the City that Never sleeps ga je gemakkelijk mee in het tempo van de bruisende stad. En natuurlijk wil je ook veel zien en meemaken in deze wereldstad. Niks lekkerders dan je reis te vervolgen naar het rustige ontspannen Caribische eiland Bonaire. Hier leun je heerlijk achterover en kun je de indrukken lekker laten bezinken.

1.726

Wereldse combi

New York, St. Lucia

Wereldstad & Werelderfgoed in een reis

New York en St. Lucia, 13 dagen

Deze unieke combinatiereis combineert twee bestemmingen van wereldklasse. Deze reis is ideaal voor stellen en is ook zeer geschikt als huwelijksreis. Eerst samen de wereldstad New York ontdekken. En daarna vlieg je door naar St. Lucia. St. Lucia is de ideale bestemming voor volwassenen en een van ’s werelds beste honeymoon bestemmingen.

2.733

Doe een ABC-tje!

Aruba, Bonaire, Curaçao

Doe een ABC-tje!

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 16 dagen

Het beste van de drie benedenwindse eilanden tijdens één vakantie. Bezoek Aruba, Curaçao en Bonaire en ontdek de verschillende culturen. Aruba met haar prachtige witte stranden, levendig Curaçao met de mooie baaien en Dushi Bonaire met haar rust en mooie natuur. De eilanden liggen niet ver uit elkaar, de verschillen zijn echter groot. En dat maakt het zo leuk om deze combinatiereis als vakantie te boeken.

1.910

France et Caraïbes

St. Martin, St. Barth, Guadeloupe

Frans-Caribische Combinatiereis

Guadeloupe, St. Barth, en St. Maarten, 14 dagen

Ben je gek op het Franse leven? Voeg daar nog een flinke dosis Caribische swingende ritmes, tropische cocktails, stralende zon en palmbomen en poederzachte stranden aan toe… En je hebt deze combinatiereis. Frankrijk heeft meerdere overzeese gebieden. St. Maarten, Guadeloupe en St. Barth zijn daar drie van. De eilanden hebben alle drie een totaal eigen karakter. Dat maakt deze reis zo leuk. Wel kun je voor elke bestemming gewoon je overtollige euro’s en een Frans woordenboek meenemen.

2.188

Vier Eilanden

St. Maarten, St. Barth, Anguilla, Antigua

Combinatiereis Strand Bovenwindse Caribbean

Anguilla, Antigua, St. Barth, en St. Maarten, 14 dagen

Strandliefhebbers en zonaanbidders komen aan hun trekken binnen deze combinatiereis. Binnen deze reis ga je naar 4 zonovergoten Caribische strandbestemmingen met ieder een eigen karakter.

2.154

Zeiltocht

Grenada, Grenadines, Tobago Cays

Zeiltocht: Grenada, Carriacou, Tobago Cays, Grenadines

Grenada en St. Vincent en de Grenadinen, 9 dagen

Maken samen met een klein gezelschap op een volledig verzorgde zeiltocht door de Grenadines. Aan boord ontbreekt het je aan niets. Een kapitein zeilt je iedere dag naar de mooiste plekjes. En een kok verzorgt op basis van een table d’hôte formule zoals ontbijt, lunch en diner. Je komt op unieke plekken zoals Tobago Cays waar je zonder zeilboot niet zou kunnen komen. Het absolute gevoel van luxe!

1.841

Lounge & Chill Deluxe

St. Barth, St. Maarten, Anguilla

Ultieme Lounge & Chill Reis

Anguilla, St. Barth, en St. Maarten, 11 dagen

Deze reis is voor liefhebbers van het goede leven. De eilanden St. Barth en Anguilla liggen vlakbij St. Maarten. Samen vormen deze drie Caribische eilanden het recept voor een reis vol ontspanning en verwennerij.

Avontuur & Chill

Dominica, Guadeloupe

Combinatiereis Guadeloupe Dominica

Dominica en Guadeloupe, 16 dagen

Combineer het beste van deze twee bestemmingen en je hebt jouw Caribische droomreis. Het is de ultieme mix van chillen en avontuur. Dominica wordt ook wel Nature Island of the Caribbean genoemd. Dominica is Engelstalig, authentiek, vol natuurschoon, puur en ongerept. Guadeloupe is een Franstalige eilandenarchipel. Het is een veelzijdige bestemming waar iedereen zijn of haar eigen invulling kan geven.

Love is in the Air

Aruba, Bonaire, Curaçao

Romantisch ABC-tje

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 17 dagen

Verliefd, verloofd, al jaren getrouwd? Verwen jullie zelf met een romantische reis naar de ABC-eilanden. Wat is er mooier dan de ondergaande zon in de Caribische zee, parel witte stranden met een heerlijk glas wijn? Het beste van de drie benedenwindse eilanden tijdens één romantische vakantie. De eilanden liggen vlak bij elkaar maar toch allemaal verschillend. Dat maakt deze combinatiereis zo leuk! Bezoek Aruba, Curaçao en Bonaire en ontdek de verschillende eigenschappen.

3.130

Lounge & Chill

St. Barth, St. Maarten, Anguilla

Lounge & Chill

Anguilla, St. Barth, en St. Maarten, 12 dagen

Met de combinatiereis Lounge bezoek je drie bovenwindse relaxte Caribische eilanden met een chique tintje in een vakantie. Op St. Maarten zie je wat je krijgt wanneer je Nederland, Frankrijk en de Caribbean met elkaar mixt. Een aangename cocktail! St. Barth staat bekend als bestemming voor de rich & famous maar dankzij BON travel kan iedereen zich even in de Caribische versie van de Côte d’Azur wanen. En het derde eiland dat je gaat bezoeken is Anguilla. Op dit overzeese eiland van de UK ervaar je het ultieme Caribische ‘Yeah Man’ gevoel gemixt met stijlvolle bouwkunst en goede restaurants.

2.040
Ook al liggen de eilanden in het Caribisch gebied dicht bij elkaar. Ze zijn zeer divers! Van Engels tot Frans, van Avontuurlijk tot Luxe. De combinatiereizen van BON travel zorgen voor een leuke mix!
Baukje Thomson, ging met BON travel naar de Caribbean

Outdoor & Chill

Dominica, St. Maarten

Combinatiereis Natuur & Strand

Dominica en St. Maarten, 12 dagen

Met deze combinatiereis verzeker je jezelf van een heel gevarieerde reis. Twee Caribische bestemmingen met totaal verschillende karakters maar allebei heerlijke vakantiebestemmingen. Lekker actief op Nature Island Dominica en daarna lekker lui dankzij het zon, zee en strand op St. Maarten

City & The Beach

Aruba, New York

Wereldstad en Strand

Aruba en New York, 11 dagen

Wat is er nou fijner om nadat je New York hebt bezocht nog enkele dagen te chillen op een strand? Dat is de ultieme combinatie! Vlieg eerst vanaf Amsterdam naar New York en ontdek daar in een paar dagen New York. Sluit dan relaxt af op het Caribische eiland met ’s wereldse mooiste stranden, One Happy Island Aruba.

1.659

Unieke verblijven

Guadeloupe, Martinique

4x uniek slapen op twee Frans – Caribische eilanden

Guadeloupe en Martinique, 14 dagen

Ben jij wel in voor een beetje avontuur? Is gewoon een bed, badkamer en balkon voor jouw net iets te doorsnee? Dan is dit een reis naar jouw hart! Tijdens deze rondreis over twee prachtige Caribische Franse eilanden slaap je op 4 (of 5) unieke plekken. Tijdens deze reis is je verblijf een belevenis op zich. En dan zie je ook nog eens twee prachtige eilanden.

2.033

2x Bijzonder Duiken

Saba, St. Eustatius

Combinatiereis duiken op twee parels

Saba en St. Eustatius, 16 dagen

Een combinatiereis naar twee bijzondere duikeilanden Saba en St. Eustatius. Deze twee bovenwindse eilanden bieden prachtige duiken. Nog echt onaangetast natuurschoon onderwater met veel kansen op schildpadden, ray’s en zelfs hammerheads.

3.455

City & Avontuur

New York, Belize

Urban Jungle

Belize en New York, 17 dagen

De Combinatiereis Belize en New York is wellicht een beetje een vreemde combinatie maar daarom juist zo leuk. Deze combinatiereis is ontstaan uit het feit dat Belize niet direct vanaf Nederland te bereiken is. De meest directe vlucht naar Belize gaat via Atlanta (USA). Maar veel leuker, een reis via New York is ook een optie! En wie via New York reist wil natuurlijk meer zien dan het airport hotel.

Kids ABC-tje

Aruba, Bonaire, Curaçao

ABC-tje met de kinderen

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 14 dagen

Ga met je kinderen naar de ABC-eilanden en ieder gezinslid heeft zijn of haar droomvakantie. De kinderen hoeven zich niet te vervelen want er is volop vertier. En de ouders komen ook volledig aan hun welverdiende rust toe. Ook al liggen de ABC-eilanden dicht bij elkaar. Ze vormen alle drie een wereld van verschil. En dat maakt een combinatiereis juist zo leuk. Op Aruba geniet je van ’s werelds mooiste stranden, bekijk de handelskade in Willemstad van Curaçao en geniet van natuur en watersport op Bonaire.

1.868

Love is in the Air

Aruba, Bonaire, Curaçao

Romantisch ABC-tje

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 17 dagen

Verliefd, verloofd, al jaren getrouwd? Verwen jullie zelf met een romantische reis naar de ABC-eilanden. Wat is er mooier dan de ondergaande zon in de Caribische zee, parel witte stranden met een heerlijk glas wijn? Het beste van de drie benedenwindse eilanden tijdens één romantische vakantie. De eilanden liggen vlak bij elkaar maar toch allemaal verschillend. Dat maakt deze combinatiereis zo leuk! Bezoek Aruba, Curaçao en Bonaire en ontdek de verschillende eigenschappen.

3.130

Zeiltocht

Martinique, St. Lucia en St. Vincent en de Grenadines

Zeiltocht Caribbean 8 nachten: Martinique, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines

Martinique, St. Lucia, en St. Vincent en de Grenadinen, 10 dagen

Deze onvergetelijke zeilreis voert je langs verschillende Caribische eilanden. Je vaart vanaf het Franse Martinique naar St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines. Hoogtepunt van deze zeiltocht zijn de Tobago Cays.

1.925

Zeiltocht

St. Maarten & Britse Maagdeneilanden

Zeiltocht: St. Maarten – Britse Maagdeneilanden

Britse maagdeneilanden en St. Maarten, 11 dagen

De zeiltocht begint op St. Maarten waarvandaan je de oversteek maakt naar de Britse Maagdeneilanden. Ervaar een adembenemende aankomst bij Virgin Gorda, waar de beroemde Baths je zullen opwachten. In de komende week zul je Horse Shoe Reef, de grotten bij Norman Island en diverse andere natuurwonderen bezoeken. Snorkel met zeeschildpadden en ga vervolgens op St. Maarten eten aan de Franse zijde van Grand-Case nadat je enkele dagen witte stranden en pittoreske dorpjes hebt ontdekt.

1.929

Staat jouw ideale combinatiereis er niet tussen?

Je hebt op deze pagina een aantal voorbeeldreizen gezien. Maar er zijn zoveel Caribische eilanden en zoveel wensen, dat de kans groot is dat jouw ideale combinatiereis hier nog niet tussen zit. Geen probleem! BON travel is gespecialiseerd in maatwerk reizen naar de Caribbean.

 • Ons gezinnetje heeft 15 dagen genoten van een heerlijke ( uiteraard heerlijk relaxte )vakantie , en kan deze combinatie reis van harte aanbevelen. Ook willen we Bontravel bedanken voor de geweldige service en persoonlijke benadering voor , na en tijdens deze trip 🙂 We komen zeker bij jullie terug.

  Martin
  Martin Combireis Bonaire & Curaçao, november 2017
 • Heel mooie vakantie gehad. Op de 3 eilanden telkens voor 2 dagen een wagen gehuurd, zodat we heel veel van de eilanden hebben gezien. Vooral Bonaire genoot bij ons de meeste voorkeur. Hier verbleven we in Djambo (mooie appartementen met eigen keuken en vriendelijke uitbaters). Curaçao vonden we persoonlijk het minste eiland (behalve dan Willemstad - dat is héél mooi - vooral 's avonds). Hier verbleven wij in Scuba Lodge. In Aruba was restaurant Barefoot de voltreffer. Hier verbleven we in Surfside Marina (5 suites - heel mooi en verzorgd en vriendelijk personeel). Bon Travel raden we aan om dergelijke reis te laten uitstippelen.

  Willems - De Waele Combinatiereis ABC-tje, december 2017
 • Alles is prima verlopen . De accommodatie waren op alle drie Eilanden Top! Bonaire vonden wij het leukste, dan Curacao en als laatste Aruba. [...] Op Bonaire heb je de beste Restaurants, goede Qualitat en goeie Prijs. Om te snorkelen ist Bonaire het beste. Curacao ist Playa grandi het beste om vele Waterschildpadden te zien.

  Renate & Urs Combi ABC-tje, november 2017
 • Erg inspirerende reis. New York is een indrukwekkende stad en in 7 dagen kan je veel highlights zien en de ervaringen van deze wereldstad opdoen. Het is een drukke stad (the city that never sleeps) maar na enkele dagen krijg je wel overzicht. Jullie combideals zijn eigenlijk een gouden zet, want na 7 dagen hectiek lijkt het mij prima om nog eens 7 dagen in rust, ergens in de Caribische eilanden, neer te strijken.

  Patrick Combi New York & Caribbean
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt