Reis om de wereld-beurs

Op 29 september organiseren De Maatwerkspecialisten wederom een beurs waar alle deelnemers aanwezig zijn. Of je nu op zoek bent naar een reis naar Down Under, Japan of Zuid-Afrika, de standhouders van de Maatwerkspecialisten staan je graag te woord en geven inspirerende presentaties.

29 september 2019

Tioga Tours, Marconistraat 15, Zwolle

Verre Reizen Event
Antwerpen

Ook dit jaar staat Bon Travel weer op het Verre Reizen Event in Antwerpen. Dit is het perfecte event om reisinspiratie op te doen voor een unieke Verre reis.  Er staat verschillende specialisten voor maatwerkreizen. Het is een beurs waar vooral aanbieders van specialistische reisspecialisten staan. Meer dan 200 verre bestemmingen worden vertegenwoordigd. Kijk hier voor een overzicht. Bezoek elke 30 minuten de mooiste presentaties & films verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt. Geniet van heerlijke internationale drankjes en hapjes van jouw favoriete bestemming. 

12 & 13 oktober 2019

Waagnatie, Antwerpen

Verre Reizen Event
Den Haag

Ook dit jaar staat Bon Travel weer op het Verre Reizen Event in Den Haag. Dit is het perfecte event om reisinspiratie op te doen voor een unieke Verre reis.  Er staat verschillende specialisten voor maatwerkreizen. Het is een beurs waar vooral aanbieders van specialistische reisspecialisten staan. 

26 & 27 oktober 2019

Fokkerterminal, Den Haag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)