Paradijselijke stranden op Anguilla

Adembenemende azuurblauwe zee, hagelwitte stranden, groene palmbladeren. Dat is het kleurenpallet van Anguilla. Anguilla is een unieke mix van stijlvol met ongedwongen elegantie. Hier ervaar je ‘het goede leven’ in een relaxt en casual eilandtempo. Casual Chic & Flip-Flop Friendly, dat is Anguilla. Op Anguilla is het altijd vakantie. De Caribische zonnestralen geven nieuwe energie. Het turquoise water nodigt uit tot een verfrissende duik. En de warme tropische passaatwind streelt de huid.

Waar

Anguilla ligt op slechts 20 minuten varen van St. Maarten. Bij helder weer kun je vanaf St. Maarten Anguilla zien liggen.

Anguilla in kernwoorden

Hagelwitte poederzachte stranden, azuurblauwe zee, stijlvol, stil, laid-back, Caribisch, rustig, vlak eiland.

Slogans

Tranquility wrapped in Blue.

Taal

Engels (met Caribische tongval)

Hoofdstad

The Valley

Oppervlakte

Ca 91 km²

Inwoners Aantal

Ca 15.000

Ze rijden hier

Links

Munteenheid

Eastern Caribbean Dollar

Leuke weetjes

Op Anguilla heb je grote kans een beroemdheid tegen het lijf te lopen. Uma Thurman, Justin Timberlake en Meryl Streep (om maar eens wat namen te noemen) komen hier bijvoorbeeld graag.

Uniek op Anguilla

Anguilla heeft prachtige stranden die op menig wereldranglijst staan; Het aantal restaurants van top niveau op zo’n klein eiland is opvallend. Ga lunchen op het privé eiland Sandy Island dat alleen per boot te bereiken is.

Lounge & Chill

St. Barth, St. Maarten, Anguilla

Lounge & Chill

Anguilla, St. Barth, en St. Maarten, 12 dagen

Met de combinatiereis Lounge bezoek je drie bovenwindse relaxte Caribische eilanden met een chique tintje in een vakantie. Op St. Maarten zie je wat je krijgt wanneer je Nederland, Frankrijk en de Caribbean met elkaar mixt. Een aangename cocktail! St. Barth staat bekend als bestemming voor de rich & famous maar dankzij BON travel kan iedereen zich even in de Caribische versie van de Côte d’Azur wanen. En het derde eiland dat je gaat bezoeken is Anguilla. Op dit overzeese eiland van de UK ervaar je het ultieme Caribische ‘Yeah Man’ gevoel gemixt met stijlvolle bouwkunst en goede restaurants.

2.040

Lounge & Chill Deluxe

St. Barth, St. Maarten, Anguilla

Ultieme Lounge & Chill Reis

Anguilla, St. Barth, en St. Maarten, 11 dagen

Deze reis is voor liefhebbers van het goede leven. De eilanden St. Barth en Anguilla liggen vlakbij St. Maarten. Samen vormen deze drie Caribische eilanden het recept voor een reis vol ontspanning en verwennerij.

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt