Where the beach is just the beginning… Antigua & Barbuda

Antigua & Barbuda zijn twee zustereilanden met Britse Historie. Antigua is het ‘hoofdeiland’, het is groter en hier wonen de meeste eilandbewoners. Op dit zonovergoten eiland kun je jezelf iedere dag op een ander strand trakteren. De prachtige groene heuvels steken prachtig af tegen het azuurblauwe water. Een cadeautje voor het oog! Breng ook een bezoek aan Barbuda. Hier wonen slechts een handjevol mensen en kun je helemaal alleen op een kilometerslang strand wandelen.

Waar

Antigua ligt boven Guadeloupe en Dominica.

Antigua & Barbuda in kernwoorden

Hagelwitte poederzachte stranden, azuurblauwe zee, groene heuvels, baaien, zeilboten, oud-Engelse kolonie, zonnig.

Slogans

The Beach is just the beginning, 365 beaches for every day of the year.

Taal

Engels

Hoofdstad

St. John’s

Oppervlakte

Ca 440 km²

Inwoners Aantal

Ca 91.295

Ze rijden hier

Links

Munteenheid

Eastern Caribbean Dollar

Leuke weetjes

Op Antigua wordt het typisch Engelse Cricket altijd en overal gespeeld. Het hoogste punt is Mount Obama met 402 meter. Je spreekt Antigua uit als An-TEE-gua. Op Antigua vind je ananasplantages.

Uniek op Antigua & Barbuda

Het zou de meeste zonuren van alle Caribische eilanden hebben; op Barbuda tref je naast de Galapagos-eilanden de grootste kolonie fregatvogels; Op Barbuda kun je zonnen op een roze strand.

Complete reis

Antigua & Barbuda

Antigua complete reis

Antigua, 9 dagen

Antigua en Barbuda is een geweldige bestemming voor liefhebbers van een strandvakantie op Caribische droomstranden. Antigua kent niet voor niets de slogan ‘365 beaches for every day of the year’. Op deze oud Engelse kolonie geniet je voortdurend van een prachtig plaatje. De groene heuvels, hagelwitte stranden en azuurblauwe zee vormen een prachtig kleurpallet.

Vier Eilanden

St. Maarten, St. Barth, Anguilla, Antigua

Combinatiereis Strand Bovenwindse Caribbean

Anguilla, Antigua, St. Barth, en St. Maarten, 14 dagen

Strandliefhebbers en zonaanbidders komen aan hun trekken binnen deze combinatiereis. Binnen deze reis ga je naar 4 zonovergoten strandbestemmingen met ieder een eigen karakter.

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt