Antigua
Antigua
365 Beaches for every day of the year
Vista - Shirley's Heights
Antigua
English Harbour
shutterstock_79607584
Antigua
Caribisch met een Brits tintje

Quickfacts

Hoofdstad

St. Johns

Rijden

Links

Munteeinheid

East Caribbean Dollar

Taal

Engels

Inwoners

Circa 91.295

Oppervlakte

440 km2

Uniek op Antigua

Het zou de meeste zonuren van alle Caribische eilanden hebben; op Barbuda tref je naast de Galapagos-eilanden de grootste kolonie fregatvogels; Op Barbuda kun je zonnen op een roze strand.

Slogan

The Beach is just the beginning, 365 beaches for every day of the year.

Weetjes

Op Antigua wordt het typisch Engelse Cricket altijd en overal gespeeld. Het hoogste punt is Mount Obama met 402 meter. Je spreekt Antigua uit als An-TEE-gua. Op Antigua vind je ananasplantages.

Antigua & Barbuda

Antigua & Barbuda zijn twee eilanden met Britse Historie. Antigua is het ‘hoofdeiland’, het is groter en hier wonen de meeste bewoners. Op dit zonovergoten eiland kun je jezelf iedere dag op een ander strand trakteren. De prachtige groene heuvels steken prachtig af tegen het azuurblauwe water. Een cadeautje voor het oog! Breng ook een bezoek aan Barbuda. Hier wonen slechts een handjevol mensen en kun je helemaal alleen op een kilometerslang strand wandelen.

Reizen

Alle reizen in het aanbod van BON travel zijn voorbeeldreizen. Onderstaande reizen dienen dan ook puur ter inspiratie. Reisduur verlengen? Ander Reisgezelschap? Ander eiland combineren? Vraag het onze reisexperts.

Deze Caribische reis naar Antigua en St. Lucia is een perfecte cocktail van strand

Brits Caribisch Duo – Antigua en St. Lucia

Deze reis is voor de echte liefhebber van luxe, strand, natuur en eilandhoppen. Je moet er een klein beetje moeite voor doen, maar dan krijg je ook wat! Antigua is een geweldige bestemming met volop prachtige witte zandstranden. St. Lucia is een tropische oase waar ze weten wat verwennerij is. Voeg daar bounty stranden vol palmbomen en een regenwoud vol tropische planten aan toe en je hebt de perfecte cocktail voor een Brits Caribisch Duo.
14 daagse reis
€ 3.275
Antigua

Antigua complete reis

Antigua en Barbuda is een geweldige bestemming voor liefhebbers van een strandvakantie op Caribische droomstranden. Antigua kent niet voor niets de slogan ‘365 beaches for every day of the year’. Op deze oud Engelse kolonie geniet je voortdurend van een prachtig plaatje. De groene heuvels, hagelwitte stranden en azuurblauwe zee vormen een prachtig kleurpallet.
9 daagse reis
€ 2.399
Strandliefhebbers en zonaanbidders komen aan hun trekken binnen deze Caribische combinatiereis. Binnen deze reis ga je naar 4 zonovergoten Caribische strandbestemmingen.

Eilandhoppen Caribische Stranden

Strandliefhebbers en zonaanbidders komen aan hun trekken binnen deze combinatiereis. Binnen deze reis ga je naar 4 zonovergoten Caribische strandbestemmingen met ieder een eigen karakter.
16 daagse reis
€ 2.948

Accommodaties

Een kijkje in onze schatkist...

Cocos Hotel
Resort
Luxury

Cocos Hotel

antigua sugarridge
Resort
Luxury

Sugar Ridge

Leer Antigua kennen

Wat is de beste reisperiode?

   
 
JFMAMJJASOND

Antigua kun je het hele jaar door bezoeken. Er geldt wel een orkaanseizoen van juni tot en met september.

Caribische eilanden voor jouw ultieme strandvakantie

Het Caribisch gebied en stranden. Dat gaat natuurlijk hand in hand! Wat zijn nou de mooiste stranden van het Caribisch gebied. En welke Caribische eilanden zijn nou het meest geschikt...

Vraag een offerte aan of laat je adviseren..

Jouw Caribische droomreis start hier!

BON travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen naar het Caribisch gebied. Dus laat je fantasie de vrije loop en vertel ons wat je wensen zijn dan gaan wij voor je aan de slag

Of laat ons je bellen....

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Extra opmerking

  Bezoek ons kantoor ( op Afspraak)

  Bezoek ons kantoor in Apeldoorn. Ons kantoor is gevestigd aan de Kerklaan 57. Parkeren voor de deur mogelijk. Svp even bellen voor een afspraak.

  Contact formulier / offerte aanvraag

  Laat je contact gegevens achter via het formulier hiernaast of vraag een offerte aan

  Bel BON Travel

  Neem op werkdagen tussen 10h en 16h telefonisch contact op om direct met een van onze reisexperts te spreken. +31 (0)55 205 2002

  Offerte aanvraag

  Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)