Punta Gorda, Toledo, Belize
Boutique Hotel
Kleinschalig

Coral House Inn

Charmant boutique verblijf aan zee

Coral House Inn is een zeer gemoedelijke en kleinschalige accommodatie gelegen in het zuidelijke dorp Punta Gorda. De kamers grenzen aan een ruime veranda waarvandaan je een spectaculair uitzicht hebt over de Caribische zee. Ook al zit het resort vol, het voelt alsnog alsof je een privé paradijsje hebt. Het resort kent een relaxte sfeer. Samen met een handjevol andere gasten deel je het zwembad met een ruim zonnedek.

Coral House Inn biedt 5 hotelkamers, een suite en 2 appartementen aan. De kamers zijn voorzien van meubels die gemaakt zijn met lokale materialen en vakmanschap. Elke kamer heeft een eigen karakter met culturele en historische Beliziaanse accenten. Elke hotelkamer beschikt over een eigen bad, televisie, airconditioning, planfondventilator, wifi, bloemen en een geweldig uitzicht. Ook is het mogelijk om in de Suite te verblijven. Deze is door middel van een kleine loopbrug verbonden aan het zwembaddek. Er is een kitchenette, leefruimte en grote badkamer aanwezig.

Daarnaast is het mogelijk om te verblijven in een appartement te verblijven met zeezicht. De twee appartementen liggen enkele meters buiten het terrein en zijn geschikt voor twee personen. De appartementen kennen vergelijkbare faciliteiten als de suite alleen bieden deze nog meer privacy.

Ligging

Coral House Inn is gelegen in het zuidelijke dorp Punta Gorda. Het resort ligt direct aan de Caribische zee. Het voelt alsof je echt een plekje voor jezelf hier hebt omdat je het vaak deelt met slechts een handjevol andere mensen. 

Faciliteiten

Iedere ochtend wordt er een eenvoudig ontbijtbuffet aangeboden.
Geniet bij Coral House Inn van het zwembad met ruim pool dek. Laat heerlijk de dag bezinken terwijl je vanaf je ligbed met een drankje uitkijkt over zee. Ontspannen, een boek lezen of even de ogen sluiten kan ook in een hangmat op de veranda.
Fietsen staan tot je beschikking om het kleurrijke dorpje van Punta Gorda te ontdekken. Tip, ga heerlijk dineren bij Asha’s Culture Kitchen.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)