Coral House Inn, Belize

Charmant boutique verblijf aan zee

Coral House Inn is een zeer gemoedelijke en kleinschalige accommodatie gelegen in het zuidelijke dorp Punta Gorda. De kamers grenzen aan een ruime veranda waarvandaan je een spectaculair uitzicht hebt over de Caribische zee. Ook al zit het resort vol, het voelt alsnog alsof je een privé paradijsje hebt. Het resort kent een relaxte sfeer. Samen met een handjevol andere gasten deel je het zwembad met een ruim zonnedek.

WIFI aanwezig met oog voor de natuur aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig

Ontspannen bij het zwembad of in de hangmat

Geniet bij Coral House Inn van het zwembad met ruim pool dek. Laat heerlijk de dag bezinken terwijl je vanaf je ligbed met een drankje uitkijkt over zee. Ontspannen, een boek lezen of even de ogen sluiten kan ook in een hangmat op de veranda. Fietsen staan tot je beschikking om het kleurrijke dorpje van Punta Gorda te ontdekken. Tip, ga heerlijk dineren bij Asha’s Culture Kitchen.

Iedere ochtend wordt er een eenvoudig ontbijtbuffet aangeboden.

Verblijf in een hotelkamer, suite of appartement

Coral House Inn biedt 5 hotelkamers, een suite en 2 appartementen aan. De kamers zijn voorzien van meubels die gemaakt zijn met lokale materialen en vakmanschap. Elke kamer heeft een eigen karakter met culturele en historische Beliziaanse accenten. Elke hotelkamer beschikt over een eigen bad, televisie, airconditioning, planfondventilator, wifi, bloemen en een geweldig uitzicht. Ook is het mogelijk om in de Suite te verblijven. Deze is door middel van een kleine loopbrug verbonden aan het zwembaddek. Er is een kitchenette, leefruimte en grote badkamer aanwezig.

Daarnaast is het mogelijk om te verblijven in een appartement te verblijven met zeezicht. De twee appartementen liggen enkele meters buiten het terrein en zijn geschikt voor twee personen. De appartementen kennen vergelijkbare faciliteiten als de suite alleen bieden deze nog meer privacy.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Accommodatie

Coral House Inn, Hotelkamer 1 en 5

1 nacht

op basis van 2 personen

Accommodatie o.b.v. logies en eenvoudig ontbijt

65
Accommodatie

Coral House Inn, Hotelkamer 2, 3 en 4

1 nacht

op basis van 2 personen

Accommodatie o.b.v. logies en eenvoudig ontbijt

60
Accommodatie

Coral House Inn, Suite

1 nacht

op basis van 2 personen

Accommodatie o.b.v. logies en eenvoudig ontbijt

79
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt