Coral House inn

Colal House inn is een zeer gemoedelijk kleinschalige accommodatie gelegen in het zuidelijke district Punta Gorda. Het bestaat uit 4 kamers, een suite en een vrijstaande cottage. Direct aan de kamers ligt een ruime veranda welke een spectaculair uitzicht hebben over de Caribische zee. Ook al zit het resort vol, het voelt alsnog alsof je een privé paradijsje hebt. Het resort kent een relaxte sfeer. Samen met een handjevol andere gasten deel je het zwembad met een ruim zonnedek.

coral-house-inn-belize-600

WIFI aanwezig met oog voor de natuur aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig

Faciliteiten

Er is een zwembad met ruim pool dek. Laat heerlijk de dag bezinken terwijl je vanaf je ligbed uitkijkt over zee. Iedere ochtend wordt er een eenvoudig ontbijtbuffet aangeboden met de mogelijkheid tot uitbreiding tegen additionele kosten. Fietsen staan tot je beschikking om het kleurrijke dorpje van Punta Gorda te ontdekken. Hier kun je tevens heerlijk lunchen of dineren.

Kamers / Suite / Cottage

De kamers zijn voorzien van meubels die gemaakt zijn met lokale materialen en vakmanschap. Elke kamer heeft een eigen karakter met culturele en historische Beliziaanse accenten. Elke Kamer beschikt over een eigen bad, televisie, airconditioning, planfondventilator, wifi, bloemen en een geweldig uitzicht. Ook is het mogelijk om in de Suite te verblijven. Deze is door middel van een kleine loopbrug verbonden aan het zwembaddek. Er is een kitchenette, leefruimte en grote badkamer aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om te verblijven in de “Sea Glass Cottage”. Deze ligt enkele meters buiten het terrein en is geschikt voor twee personen. De cottage kent vergelijkbare faciliteiten als de suite maar nu verblijf je in een vrijstaande cottage met meer privacy.

  • Prijs per nacht
  • €46,-
  • 1 nacht
  • Inclusief 1 nacht verblijf
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op