Placencia, Stann Creek, Belize
Strandhotel
Strand

Laru Beya Beach Resort & Villas

Comfort, Quality & Tranquility

Verblijf direct aan het zandstrand bij Laru Beya Beach Resort & Villas. Het is de perfecte plek om alles te beleven of om juist even lekker niks te doen. Ga duiken op het rif of ontdek de binnenlanden. Wie lekker wil ontspannen gaat chillen in een hangmat op het balkon. En het zwembad, restaurant en de bar zijn slechts enkele stappen bij je kamer vandaan.

Als je bij Laru Beya verblijft heb je altijd zicht op de blauwe Caribische zee. Je kunt kiezen uit een Ocean View hotelkamer, een 1-slaapkamer Oceanfront suite, een 2-slaapkamer Oceanfront suite of een 3-slaapkamer Oceanfront Suite waardoor Laru Beya voor zowel stellen / vrienden als gezinnen geschikt is. De suites beschikken over een complete keuken en woonkamer. Alle verblijven zijn compleet uitgerust met airconditioning, plafondventilator, tv, privé balkon en hangmat.

laru-beya

Ligging

In het zuidelijk gelegen district Placencia ligt het Laru Beya Resort. Laru Beya betekent in Garifuna ‘op het strand’ en die naam is niet voor niets gekozen. Dit rustige resort ligt namelijk direct aan zee en bijna op het strand. Het is de perfecte plek om alles te beleven of om juist even lekker niks te doen. 

Faciliteiten

Infinity zwembad, in het hart van het resort.
Direct aan het zandstrand gelegen.
Bar en restaurant voor ontbijt, lunch & diner.
Spa faciliteiten zoals een massage, manicure en pedicure.
Minigolf Gratis fietsen & kajak
Gratis fietsen & kajak

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)