Midas Resort, Belize

A touch of rainforest in town

Op loopafstand van het dorp San Ignacio ligt het Midas Resort. Het resort kent een familiaire sfeer. Verblijf in een vrijstaande cottage, cabana of suite die omsloten wordt door de tropische planten en prachtige bomen. Eekhoorns en leguanen worden regelmatig gespot in de bomen en kolibries vliegen van bloem tot bloem.

De natuur staat bij Midas hoog in het vaandel. Op het terrein van Midas Resort tref je vele vogelsoorten en dankzij de ligging vlakbij de Mopan rivier uit Guatamala worden diverse wilde dieren aangetrokken.

WIFI aanwezig met oog voor de natuur zwembad aanwezig zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig entertainment aanwezig eetgelegenheid aanwezig hier draaien ze graag een muziekje geschikt voor groepen

Ontdek de binnenlanden van Belize

Vanuit Midas resort worden er diverse toertochten en activiteiten georganiseerd. Bewonder bijvoorbeeld de Maya geschiedenis van Xunantunich, Caracol of Cahal Pech. Of bezoek een van de vele grotten. Doe een grottentocht met de kano, per opblaasband of te voet. Ook worden tochten per paard georganiseerd langs de rivier, natuur en mayaruïnes.

Verblijf in de natuur of bij het zwembad

Het Midas Resort biedt verschillende typen verblijven aan. Zo is er een cottage, cabana, deluxe suite, familie cottage en La Casita Verde, allen in de natuur gelegen. Daarnaast biedt Midas een aantal hotelkamers aan, vlakbij het zwembad en de bar gelegen.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Accommodatie

Midas Resort, Cabana

1 nacht

op basis van 2 personen

Accommodatie o.b.v. logies

42
Accommodatie

Midas Resort, Family Cottage

1 nacht

op basis van 4 personen

Accommodatie o.b.v. logies

38
Accommodatie

Midas Resort, King Deluxe

1 nacht

op basis van 2 personen

Accommodatie o.b.v. logies

67
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt