San Ignacio, Cayo District, Belize
Resort
Comfortabel

Midas Resort

A touch of rainforest in town

Het resort kent een familiaire sfeer. Verblijf in een vrijstaande cottage, cabana of suite die omsloten wordt door de tropische planten en prachtige bomen. Eekhoorns en leguanen worden regelmatig gespot in de bomen en kolibries vliegen van bloem tot bloem. De natuur staat bij Midas hoog in het vaandel. Op het terrein van Midas Resort tref je vele vogelsoorten en dankzij de ligging vlakbij de Mopan rivier uit Guatamala worden diverse wilde dieren aangetrokken.

Het Midas Resort biedt verschillende typen verblijven aan. Zo is er een cottage, cabana, deluxe suite, familie cottage en La Casita Verde, allen in de natuur gelegen. Daarnaast biedt Midas een aantal hotelkamers aan, vlakbij het zwembad en de bar gelegen.

Vanuit Midas resort worden er diverse toertochten en activiteiten georganiseerd. Bewonder bijvoorbeeld de Maya geschiedenis van Xunantunich, Caracol of Cahal Pech. Of bezoek een van de vele grotten. Doe een grottentocht met de kano, per opblaasband of te voet. Ook worden tochten per paard georganiseerd langs de rivier, natuur en mayaruïnes.

Ligging

Op loopafstand van het dorp San Ignacio ligt het Midas Resort.

Faciliteiten

Tropische tuin
Zwembad
Familiaire sfeer

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)