Hopkins, Stann Creek, Belize
Boutique Hotel
Strand

Parrot Cove Lodge

Aan het zandstrand en vlakbij het regenwoud

Bij Parrot Cove Lodge verblijf je direct aan het zandstrand en kun je heerlijk ontspannen. Parrot Cove Lodge is een perfecte locatie voor een avontuurlijke vakantie. Het resort ligt als het ware tussen het rif en het regenwoud in. Er worden tours en activiteiten georganiseerd voor zowel het binnenland als op zee. Maar ook voor degene die heerlijk wil ontspannen is de Parrot Cove Lodge een heerlijke plek. Het zwembad met waterval vormt een sfeervol en intieme plek op het resort. Een heerlijke plek om met een goed boek en drankje te ontspannen. 

De Parrot Cove Lodge biedt een relaxte tropische accommodatie. Je kunt bij Parrot Cove verblijven in een hotelkamer welke rondom het zwembad is gelegen, een hotelkamer met zeezicht of een ruimere suite met zeezicht. De hotelkamers rondom het zwembad beschikken over een queen-size bed of twee dubbele bedden, de hotelkamer met zeezicht over een kingsized bed en een sofa bed en de suites over een kingsize bed en een queen-size bed.  Twee hotelkamers met zeezicht en één suite beschikken over een verbindingsdeur, ideaal voor families. De Suites zijn geschikt voor 4 personen. Alle verblijven beschikken over airconditioning en een eigen badkamer. Ook is er altijd een koffie-apparaat, tv en koelkast aanwezig.

parrot-cove-zwembad

Ligging

Parrot Cove Lodge ligt direct aan het strand op zo’n 2 kilometer ten zuiden van de plaats Hopkins in het district Stann Creek. 

Faciliteiten

Zwembad & direct aan het zandstrand gelegen
Culinair restaurant Rob’s Gourmet Cafe. In het restaurant wordt iedere dag een wisselend menu gepresenteerd, afhankelijk van de verse producten op de lokale markt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een unieke ervaring bij Love on the Rocks te gaan beleven waarbij veel gerechten op hete lavastenen worden bereid.
Verzorgen van tochten en activiteiten zoals: Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary, paardrijd avonturen, vissen etc.
Gratis gebruik van fietsen, snorkel materiaal & kayak

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)