Cayo District, Belize
Cottage
Ecovriendelijk

Pook’s Hill, Cayo, Belize

Eco-lodges midden in de jungle van Belize

Midden in de jungle ligt Pook’s Hill. Luister naar de geweldige geluiden die uit het regenwoud klinken en kijk uit naar tropische dieren die in de omliggende begroeiing verscholen zitten. In de omgeving rondom Pook’s Hill ontdek je prachtige diersoorten, eeuwenoude bomen en maya ruïnes. Kortom, bij Pook’s Hill sta je heel dichtbij de natuur.

Pook’s Hill bestaat uit een hoofdlodge en 11 met riet bedekte cabana’s. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de schitterende omgeving van de jungle. Zo is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en een bijpassende bouwstijl.

Elke privé cabana is volledig uitgerust met en eigen badkamer, warmwater douche, plafondventilator en elektriciteit (110 volt). Er zijn cabana’s met één en twee slaapkamers beschikbaar.

Ligging

Pook’s Hill Lodge is bevindt zich op een prive terrein van maar liefst 300 Acre aan de voet van de Maya Bergen in het Cayo district van Belize. Het terrein grenst aan de Roaring River en het Tapir Mountain Natuurreservaat. Pook’s Hill kent een centrale ligging in Belize en maakt het daarmee een perfect uitgangspunt om het land te verkennen.

Faciliteiten

Maaltijden in de grote lodge. Restaurants zijn niet in de nabijheid gelegen waardoor Pook’s Hill maaltijden (ontbijt, lunch & diner) verzorgt.
Zwemmen in de nabij gelegen rivier.
Vogels spotten en wandelen. Wandel over de junglepaden, langs de gigantische Mahonie bomen en door een tunnel van lianen. Bewonder de verschillende medicinale planten, orchideeën, palmen, hardhouten bomen en de vele insecten en dieren die er wonen. Pook’s hill leent zich ook goed als vogelhut. Er zijn al vele zeldzame vogelsoorten gespot bij Pook’s Hill.
Activiteiten buiten de deur. Of je nou op zoek bent naar actie, avontuur, natuur, cultuur of historie, Pook’s Hill biedt een breed scala activiteiten buiten de deur aan.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)