Pook’s Hill, Belize

Eco-lodges midden in de jungle van Belize

Midden in de jungle ligt Pook’s Hill. Luister naar de geweldige geluiden die uit het regenwoud klinken en kijk uit naar tropische dieren die in de omliggende begroeiing verscholen zitten. In de omgeving rondom Pook’s Hill ontdek je prachtige diersoorten, eeuwenoude bomen en maya ruïnes. Kortom, bij Pook’s Hill sta je heel dichtbij de natuur.

met oog voor de natuur zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig

Pook’s Hill Lodge is bevindt zich op een prive terrein van maar liefst 300 Acre aan de voet van de Maya Bergen in het Cayo district van Belize. Het terrein grenst aan de Roaring River en het Tapir Mountain Natuurreservaat. Pook’s Hill kent een centrale ligging in Belize en maakt het daarmee een perfect uitgangspunt om het land te verkennen.

Maaltijden in de grote lodge

Bij Pook’s Hill verblijf je midden in de natuur. Restaurants zijn niet in de nabijheid gelegen waardoor Pook’s Hill maaltijden (ontbijt, lunch & diner) verzorgt. Bij Pook’s Hill wordt een maaltijd geserveerd in een buffetstijl. Het buffet bestaat uit een mix van traditioneel eten uit de Maya cultuur, hedendaagse maaltijden uit Belize en Europese gerechten. Het buffet wordt geserveerd in een sfeervolle eetruimte. En in de openlucht bar drink je een heerlijk koud drankje.

Ontdek de binnenlanden van Belize

Activiteiten bij Pook’s Hill

Het reservaat van Pook’s Hill nodigt uit om verder te ontdekken. Wandel over de junglepaden, langs de gigantische Mahonie bomen en door een tunnel van lianen. Bewonder de verschillende medicinale planten, orchideeën, palmen, hardhouten bomen en de vele insecten en dieren die er wonen. Pook’s hill leent zich ook goed als vogelhut. Er zijn al vele zeldzame vogelsoorten gespot bij Pook’s Hill. Of bekijk de natuur vanuit een nieuw perspectief en daal al zwemmend of per opblaasbare band de rivier af.

Activiteiten buiten de deur

Naast de activiteiten op eigen terrein biedt Pook’s Hill ook een breed scala activiteiten buiten de deur aan. Er zijn verschillende toertochten en pakket mogelijk. Of je nou op zoek bent naar actie, avontuur, natuur, cultuur of historie, bij Pook’s Hill kan het allemaal geregeld worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

pooks-hill-vlinder

Cabana’s

Pook’s Hill bestaat uit een hoofdlodge en 11 met riet bedekte cabana’s. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de schitterende omgeving van de jungle. Zo is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en een bijpassende bouwstijl.

Elke privé cabana is volledig uitgerust met en eigen badkamer, warmwater douche, plafondventilator en elektriciteit (110 volt). Er zijn cabana’s met een en twee slaapkamers beschikbaar.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Accommodatie

Pook's Hill, Single

1 nacht

op basis van 1 personen

Accommodatie o.b.v. halfpension

198
Accommodatie

Pook's Hill, Family

1 nacht

op basis van 4 personen

Accommodatie o.b.v. halfpension

118
Accommodatie

Pook's Hill, Double

1 nacht

op basis van 2 personen

Accommodatie o.b.v. halfpension

142
Accommodatie

Pook's Hill, Bird Walk

1 nacht

op basis van 2 personen

Accommodatie o.b.v. halfpension

161
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt