Ambergris Caye, Belize
Luxury Resort
Strand

Portofino Beach Resort

Beachfront resort met Nederlandstalige bedrijfsleiding

Portofino is een Beach Resort waar je onbezorgd van je vakantie kunt genieten, je laat het dynamische leven achter je en kom heerlijk tot rust in een vredige sfeer. Er is roomservice, het strand wordt iedere ochtend weer tiptop in orde gemaakt, je geniet van een drankje in de Green Parrot Bar, en zelfs voor een restaurant hoef je het terrein niet te verlaten. 

Bij het Portofino Beach Resort kan je verblijven in een cabana, suite of een villa met gedeeltelijk of volledig zeezicht. Verblijf in een beach cabana, de romantisch Honeymoon Suite of met de familie / vrienden in de villa.

Alle accommodaties beschikken over airconditioning, ventilatoren aan het plafond, een televisie, draadloos internet, een föhn, zeezicht, een minibar en unieke decoratie en kunstwerken. Daarnaast is er een dagelijkse schoonmaakdienst, roomservice en 24 uur assistentie in geval van nood.

portofino-beach-cabana

Ligging

Portofino is gelegen op een van de grootste eilanden van Belize, Ambergris Caye. Portofino ligt ten noorden van San Pedro, waar je winkels en het uitgaansleven vindt. Dit is op 15 minuten afstand met de boot te bereiken. 

Faciliteiten

Zwembad
Restaurant ‘Le Bistro’ waar de Italiaanse, Mediteraanse en Franse specialiteiten met een persoonlijke touch worden omgezet in heerlijke gerechten.
Een ontspannen massage op het strand of in je eigen kamer.
Duikschool. Je kan gratis leren duiken met een duikleraar in het zwembad. Wanneer je een PADI of SDI duikcertificering wil doen kan dat altijd, dit zal drie tot vier dagen kunnen duren. Ook dichtbij ligt de Blue Hole, een onvergetelijke ervaring voor de ervaren duikers om naar toe te gaan!
Trouwen op het zandstrand in Belize, Portofino verzorgt het graag.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)