Sleeping Giant Belize
Sleeping Giant Belize
Sleeping Giant Belize
Sleeping Giant Belize
Sleeping Giant Belize
Sleeping Giant Belize

Sleeping Giant Rainforest Lodge

Prijsrange

€€€

Bestemming:

Belize

Ligging:

Belmopan

Type:

Resort

Sfeer:

Kleinschalig

Sleeping Giant Rainforest Lodge

Zeer mooi gelegen

De naam Sleeping Giant is te danken aan de berg de Sleeping Giant. De lodge is gebouwd van natuurlijke materialen, zo is het dak van riet en ligt er een houten vloer in. Dit materiaal werd speciaal gekapt of geoogst om de logde te kunnen bouwen. 

Ligging: Belmopan

Type: Resort

Sfeer: Kleinschalig

Bestemming: Belize

Over dit verblijf

De lodge is kleinschalig en telt 13 accommodaties. De accommodaties zijn erg luxe en ruim en op sommige balkons is er zelfs een jacuzzi aanwezig. Voor natuurliefhebbers is de Sleeping Giant echt een plek bij uitstek.

De Garden View room is geschikt voor maximaal twee personen en is voorzien van een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden. De kamer is gelegen op de begane grond van het hoofdgebouw. De Spanish Casita’s zijn ingericht met de Spaanse stijl. De extra binnen- en buitenruimte zorgt voor meer privacy. Het uitzicht van de casita’s is of op de bergen of op het water. Deze accommodatie is voor maximaal 4 personen.

De River House  is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers. River House is gelegen op ongeveer 100 meter van het hoofdgebouw, maar biedt een spectaculair uitzicht op de rivier de Sibun. Beide kamers zijn voorzien van een queensize bed en een stapelbed voor maximaal 4 gasten. Tevens is er in elke slaapkamer een jacuzzi. Daarnaast is er nog een keuken, woonkamer en een terras. River House wordt vaak verhuurd door groepen of gezinnen van meer dan vier personen.

Ligging

De Sleeping Giant Lodge is een prachtig gelegen resort langs de Sibun rivier en wordt omgeven door de Maya bergen.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

In het hoofdgebouw kan je op de tweede verdieping genieten van het uitzicht met een lekker bakje koffie of een ander drankje.
Op de derde verdieping is het restaurant, waar heerlijke maaltijden worden geserveerd.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)