Sleeping Giant

De Sleeping Giant Lodge is een prachtig gelegen resort langs de Sibun rivier en wordt omgeven door de Maya bergen. De naam Sleeping Giant is te danken aan de berg de Sleeping Giant. De lodge is gebouwd van natuurlijke materialen, zo is het dak van riet en ligt er een houten vloer in. Dit materiaal werd speciaal gekapt of geoogst om de logde te kunnen bouwen. De lodge is kleinschalig en telt 13 accommodaties. De accommodaties zijn erg luxe en ruim en op sommige balkons is er zelfs een jacuzzi aanwezig. Voor natuurliefhebbers is de Sleeping Giant echt een plek bij uitstek.

Sleeping Giant 600 007

met oog voor de natuur eetgelegenheid aanwezig eigen keuken geschikt voor groepen

Accommodaties

Garden view room
Deze kamer is geschikt voor maximaal twee personen en is voorzien van een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden. De kamer is gelegen op de begane grond van het hoofdgebouw.

Spanish Casita
De casita’s zijn ingericht met de Spaanse stijl. De extra binnen- en buitenruimte zorgt voor meer privacy. Het uitzicht van de casita’s is of op de bergen of op het water. Deze accommodatie is voor maximaal 4 personen.

River House
Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers. River House is gelegen op ongeveer 100 meter van het hoofdgebouw, maar biedt een spectaculair uitzicht op de rivier de Sibun. Beide kamers zijn voorzien van een queensize bed en een stapelbed voor maximaal 4 gasten. Tevens is er in elke slaapkamer een jacuzzi. Daarnaast is er nog een keuken, woonkamer en een terras. River House wordt vaak verhuurd door groepen of gezinnen van meer dan vier personen.

Faciliteiten

  • 3 badkamers
  • Warm en koud water
  • Haardroger
  • Airco

In het hoofdgebouw kan je op de tweede verdieping genieten van het uitzicht met een lekker bakje koffie of een ander drankje. Op de derde verdieping is het restaurant, waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. 

Sleeping Giant 400 010

belize-natuur 4

Sleeping Giant 400 009

  • Prijs per nacht
  • €58,-
  • 1 nacht
  • Inclusief 1 nacht verblijf
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt