Shoal Bay Villas

De twaalf studio’s van Shoal Bay Villas liggen direct aan een van ’s werelds mooiste stranden, Shoal Bay Beach. Het strand van Shoal Bay heeft alle kenmerken van het strand uit je dromen: het is een breed en lang strand met wit poederachtig zand, rustig helderblauw water, palmbomen en weinig mensen. Het lijkt wel een ansichtkaart!

Shoal Bay Villas biedt veel rust en comfort in een vriendelijke en ontspannen sfeer. De studio’s bevinden zich tussen palmbomen die langs het strand staan. Geniet van de betoverende Caribische uitzichten en wandel langs de tropische tuin terwijl de zeebries door je haren waait.

Shoal Bay Villas Anguilla

aan zee zwembad aanwezig eigen keuken strand nabij

12 Studio’s aan zee

De Studio’s

De twaalf ruime studio’s kijken uit op zee of op het zwembad. Er zijn zowel 1 als 2-slaapkamer studio’s. Ze beschikken allen over een keuken, tv en plafondventilator. Ze zijn eenvoudig ingericht, maar wat heb je nodig op zo’n geweldige plek!? Je zit direct aan een van de mooiste stranden en kijkt er vanuit je appartement zelfs op uit. Dat is onbetaalbaar.

shoalbay-anguilla 12

shoalbay-anguilla 6

Faciliteiten

Op het terrein van Shoal Bay Villas is een zwembad aanwezig. Ook is er sinds kort een fitnessruimte en is het mogelijk om je te laten masseren.

Restaurants in de baai

Natuurlijk kun je in je eigen studio een hapje en een drankje nuttigen. Maar het is ook zeker een aanrader om een van de restaurants langs het strand te bezoeken. Hier vind je een divers aanbod. Ook zijn er verschillende beachbars waar je bijvoorbeeld een heerlijke Caribische rumpunch kunt drinken, gelukkig allemaal op loopafstand!

shoalbay-anguilla 2

Vlakbij de Caribische zee

shoalbay-anguilla 3

Impressie van de keuken

Shoal Bay Villas Anguilla oceanfront

Geweldig uitzicht

  • Prijs per nacht
  • €124,-
  • 1 nacht
  • Inclusief verblijf per nacht
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt