Zemi Beach House Resort & Spa

Prijsrange

€ 200 - € 400

Bestemming:

Anguilla

Ligging:

Shoal Bay

Type:

Luxury Apartment

Ultieme luxe direct aan het strand

Ultiem genieten aan één van ’s werelds mooiste zandstranden kan bij het Zemi Beach House Resort & Spa op Anguilla. Het luxe Zemi Beach House is een verblijf waar iedereen van droomt. Een verblijf in een comfortabele hotelkamer / suite, uitzicht over de azuurblauwe Caribische zee, een cocktail drinken met de voeten in het zand en een ontspannen massage.

aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig entertainment aanwezig eetgelegenheid aanwezig strand nabij

Over dit verblijf

Het kleinschalige resort is zo gebouwd zodat het strand centraal staat. Vanaf het restaurant, de bar, het zwembad en indien gewenst het verblijf is het uitzicht het witte zandstrand en de Caribische zee. Bij Zemi Beach House verblijf je in een comfortabele hotelkamer of suite. Verblijf in een superior hotelkamer met zwembad / resort zicht, premium hotelkamer met zeezicht of een luxe hotelkamer met zeezicht en dakterras. De hotelkamers zijn zeer geschikt voor een huwelijksreis. Voor families en vrienden is een verblijf in een 2/3-slaapkamer penthouse ideaal. Voor de ultieme strandervaring is een verblijf is een 2/3-slaapkamer beachfront villa aan te raden. 

Het Zemi Beach House Resort & Spa biedt diverse faciliteiten aan zoals twee restaurants, een strandbar, lounge en het wellness & spa centrum Zemi Thai House. Voor het creëren van een onvergetelijke ervaring biedt Zemi Beach House daarnaast de mogelijkheden voor een privé diner aan het strand, een rumproeverij, yoga, een picnic lunch, snorkelen en de Zemi Kids Club voor de kinderen. 

Ligging

Het Zemi Beach House Resort & Spa is aan het parelwitte zandstrand van Shoal Bay op Anguilla gelegen.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Image Gallery

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)