Zemi Beach House, Anguilla

Ultiem luxe verblijf aan het witte zandstrand van Shoal Bay

Ultiem genieten aan één van ’s werelds mooiste zandstranden kan bij het Zemi Beach House Resort & Spa op Anguilla. Het luxe Zemi Beach House is een verblijf waar iedereen van droomt. Een verblijf in een comfortabele hotelkamer / suite, uitzicht over de azuurblauwe Caribische zee, een cocktail drinken met de voeten in het zand en een ontspannen massage.

WIFI aanwezig zwembad aanwezig zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig strand nabij

Strandliefhebber? This is the place to be…

Het Zemi Beach Resort is aan het parelwitte zandstrand van Shoal Bay op Anguilla gelegen. Het kleinschalige resort is zo gebouwd zodat het strand centraal staat. Vanaf het restaurant, de bar, het zwembad en indien gewenst het verblijf is het uitzicht het witte zandstrand en de Caribische zee.

Comfortabele hotelkamers en suites

Bij Zemi Beach House verblijf je in een comfortabele hotelkamer of suite. Verblijf in een superior hotelkamer met zwembad / resort zicht, premium hotelkamer met zeezicht of een luxe hotelkamer met zeezicht en dakterras. De hotelkamers zijn zeer geschikt voor een huwelijksreis. Voor families en vrienden is een verblijf in een 2/3-slaapkamer penthouse ideaal. Voor de ultieme strandervaring is een verblijf is een 2/3-slaapkamer beachfront villa aan te raden. 

Creëren van een onvergetelijk verblijf

Het Zemi Beach Resort biedt diverse faciliteiten aan zoals twee restaurants, een strandbar, lounge en het wellness & spa centrum Zemi Thai House. Voor het creëren van een onvergetelijke ervaring biedt het Zemi Beach Resort daarnaast de mogelijkheden voor een privé diner aan het strand, een rumproeverij, yoga, een picnic lunch, snorkelen en de Zemi Kids Club voor de kinderen. 

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt