Tamarijn Aruba
Tamarijn Aruba
Tamarijn Aruba
Tamarijn Aruba
Tamarijn Aruba
Tamarijn Aruba

Tamarijn Aruba

Prijsrange

€€€€

Bestemming:

Aruba

Ligging:

Druif Beach

Type:

Strandhotel

Sfeer:

All-Inclusive

Tamarijn Aruba

Alle kamers hebben een fantastisch uitzicht op zee!

Ontsnap naar het paradijs waar alles is inbegrepen, van drankjes en dineren tot zonsondergangen boven de Caribische Zee. Tamarijn is de perfecte keuze voor strandliefhebbers en avontuurzoekers. Met alle oceanfront-kamers en de levendige cultuur van Aruba, ben je verzekerd van een fantastische vakantie. 

Ligging: Druif Beach

Type: Strandhotel

Sfeer: All-Inclusive

Bestemming: Aruba

Over dit verblijf

Tamarijn Aruba All Inclusive biedt een verscheidenheid aan accommodaties om uit te kiezen, maar niets overtreft de 236 Oceanfront-kamers met enkele van de beste uitzichten op Aruba. Je perfecte ontsnapping naar het paradijs. Word elke ochtend uitgerust wakker om de zon te begroeten, op een steenworp afstand van de Caribische Zee. Alle kamers beschikken over een verscheidenheid aan voorzieningen.

Met een van de beste uitzichten op Aruba zijn de Oceanfront-kamers aan van Tamarijn de ideale accommodatie voor strandliefhebbers. Loop je kamer uit en je bent op een steenworp afstand van die verfrissende duik. Om een pauze te nemen van de zon, pak je een boek en relax je onder een van de vele palapa’s langs de kust. 

Maak een nachtelijke wandeltocht langs het strand, aanschouw de prachtige sterrenhemel en val in slaap met de rustgevende geluiden van de oceaan net buiten je kamer. Word verfrist wakker om de rijzende zon boven het Caribisch gebied te begroeten en plan een nieuwe perfecte dag op Aruba.

Ligging

Tamarijn ligt centraal op Aruba op korte afstand van Oranjestad aan het strand van Druif Beach. Tamarijn grenst aan Divi Aruba. Beide resorts hebben dus ook een uitstekende ligging op enerzijds het heerlijke strand van Druif Beach en anderzijds de voorzieningen van Oranjestad heel dicht bij de hand. Een autoritje naar het centrum kost ongeveer 5 minuten.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

10 verschillende restaurants.
8 barren, van strandbar tot lounge.
4 zwembaden.
Klimmuur: in tropische sferen ervaring opdoen voor een echte bergbeklimming.
9-holes golfbaan (tegen een gereduceerd tarief).
Maak kosteloos gebruik van alle faciliteiten van buurhotel Divi Aruba.
Maar bovenal, recht aan het prachtige strand van Druif Beach.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)