Druif Beach, Aruba
Strandhotel
All-Inclusive

Tamarijn Aruba

Alle kamers hebben een fantastisch uitzicht op zee!

Ontsnap naar het paradijs waar alles is inbegrepen, van drankjes en dineren tot zonsondergangen boven de Caribische Zee. Tamarijn is de perfecte keuze voor strandliefhebbers en avontuurzoekers. Met alle oceanfront-kamers en de levendige cultuur van Aruba, ben je verzekerd van een fantastische vakantie. 

Tamarijn Aruba All Inclusive biedt een verscheidenheid aan accommodaties om uit te kiezen, maar niets overtreft de 236 Oceanfront-kamers met enkele van de beste uitzichten op Aruba. Je perfecte ontsnapping naar het paradijs. Word elke ochtend uitgerust wakker om de zon te begroeten, op een steenworp afstand van de Caribische Zee. Alle kamers beschikken over een verscheidenheid aan voorzieningen.

Met een van de beste uitzichten op Aruba zijn de Oceanfront-kamers aan van Tamarijn de ideale accommodatie voor strandliefhebbers. Loop je kamer uit en je bent op een steenworp afstand van die verfrissende duik. Om een pauze te nemen van de zon, pak je een boek en relax je onder een van de vele palapa’s langs de kust. 

Maak een nachtelijke wandeltocht langs het strand, aanschouw de prachtige sterrenhemel en val in slaap met de rustgevende geluiden van de oceaan net buiten je kamer. Word verfrist wakker om de rijzende zon boven het Caribisch gebied te begroeten en plan een nieuwe perfecte dag op Aruba.

Ligging

Tamarijn ligt centraal op Aruba op korte afstand van Oranjestad aan het strand van Druif Beach. Tamarijn grenst aan Divi Aruba. Beide resorts hebben dus ook een uitstekende ligging op enerzijds het heerlijke strand van Druif Beach en anderzijds de voorzieningen van Oranjestad heel dicht bij de hand. Een autoritje naar het centrum kost ongeveer 5 minuten.

Faciliteiten

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)