Eagle Beach, Aruba
Boutique Hotel
Luxury

Bucuti & Tara Beach Resort

Romantisch boutique adults-only resort aan wit zandstrand

Het Bucuti & Tara Beach Resort is een luxe adults-only boutique resort direct aan het witte zandstrand van Eagle Beach. Service staat centraal bij het Bucuti & Tara Beach Resort en het personeel zal er alles aan doen om jullie een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Vanwege de romantische setting is het Bucuti & Tara Beach Resort dé plek om te verblijven op Aruba voor een romantische vakantie of huwelijksreis.

Het Bucuti & Tara Beach Resort beschikt over 59 hotelkamers en 45 oceanfront suites. Alle hotelkamers zijn geschikt voor 2 personen.

Hotelkamers

Het Bucuti & Tara Beach Resort biedt 3 typen hotelkamers aan; de standaard hotelkamer, de superior hotelkamer en de deluxe oceanview. De standaard- en superior hotelkamer hebben tuinzicht en beschikken over een queensize bed of een kingsize bed. De deluxe oceanview biedt een prachtig uitzicht over Eagle Beach en de Caribische zee. De deluxe oceanview beschikt over een kingsize bed.

Suites

De Junior Suite, Tara Suite en Penthouse Suite hebben allemaal een prachtig uitzicht over Eagle Beach en de Caribische zee. Het Bucuti & Tara Beach Resort biedt twee Junior Suite aan bestaande uit twee delen, de slaapkamer met twee queensize bedden en de woonkamer. De Tara Suite beschikt over een slaapkamer met kingsize bed en een woonkamer. De ruimste suite is de Penthouse Suite, een luxe en ruime suite met prachtig uitzicht over de Caribische zee. De Penthouse Suite is inclusief een privé Palapa aan het strand.

Bucu & Tara Beach Resort Aruba

Ligging

In het westen van Aruba ligt het prachtige Bucuti & Tara Beach Resort. Dit resort ligt aan één van ’s werelds mooiste zandstranden, namelijk Eagle Beach. Eagle Beach is een breed poeder wit zandstrand waar je alle ruimte hebt en een prachtige strandwandeling kan maken.

Faciliteiten

Één van ’s werelds mooiste zandstranden voor de deur, namelijk Eagle Beach
Zoutwater zwembad met rondom ligbedden en parasols
Elements Restaurant, Oceanfront dineren binnen of buiten
Carte Blanche restaurant is een sterren restaurant met een 5-gangen verrassinsgmenu
Spa en wellness faciliteiten, met o.a. gezichtsbehandeling of een pilates/yoga les.
Fitness center
Woensdagvond en zondagavond (gratis) film onder de sterrenhemel op het strand.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)