MVC Aruba
92-3f0a781d8c4d17fe2e80e120c61f7a01-nnhv9554oxg6yx9ezqailu2u34yecoz3x0t3zeo5u0.jpg
MVC Aruba
92-3f0a781d8c4d17fe2e80e120c61f7a01-nnhv9554oxg6yx9ezqailu2u34yecoz3x0t3zeo5u0.jpg

MVC Eagle Beach

Prijsrange

€€

Bestemming:

Aruba

Ligging:

Eagle Beach

Type:

Resort

Sfeer:

Strand

MVC Eagle Beach

Dicht bij Eagle Beach

Waar mariniers ooit kwamen om te relaxen, is het MVC Eagle Beach nu een knus familiehotel op Aruba! Dit voormalige Marine Verlofcentrum werd volledig omgebouwd tot een klein resort voor de perfecte strandvakantie. Met een warm welkom door de Nederlandse Theo en Christy voelt het hier meteen als een tweede thuis. Verwacht geen luxe, maar een charmant hotel dat met vrolijke kleuren, fris opgeknapte kamers en een gezellig team helemaal in Arubaanse stijl is. Duik in het zwembad of wandel naar de overkant, waar het (hele!) brede strand van Eagle Beach op je wacht. En als de ober een frisse cocktail naar de palapa brengt, verschijnt er als vanzelf een big smile op je gezicht!

Ligging: Eagle Beach

Type: Resort

Sfeer: Strand

Bestemming: Aruba

Over dit verblijf

In totaal beschikt MVC Eagle Beach over 19 kamers, waarvan 16 hotelkamers en 3 familiekamers. De hotelkamers zijn geschikt voor 1 tot 2 personen. De familiekamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Alle kamers zijn aan een galerij gelegen met uitzicht over de tuin, het restaurant of het zwembad. De kamers welke op de 2e verdieping zijn gelegen hebben uitzicht naar de Caribische zee.

De hotelkamers beschikken over een 2-persoonsbed met badkamer. De familiekamers beschikken over twee aparte slaapkamers met een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden en een douche.

Alle kamers beschikken over airconditioning, flatscreen-tv met kabel, telefoon, kleine koelkast, kluisje, bureau en een haardroger.

Ligging

MVC Eagle Beach ligt in het noorden van Aruba vlakbij een van ’s werelds mooiste zandstranden, namelijk Eagle Beach. Het witte zandstrand van Eagle Beach is een breed zandstrand, dé droom voor iedere strandliefhebber. De afstand tot Oranjestand is ongeveer 10 kilometer.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Ligt vlakbij een van 's werelds mooiste zandstranden, Eagle Beach
Brasserie waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd
Zwembad
Gezellige bar

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)