Tent Bay
Eco-resort
Boutique

Eco lifestyle & Lodge

Boutique

Dit kleine en intieme boutique hotel kan je vinden aan de idyllische oostkust van Barbados. Ver weg van alle drukte kom je hier volledig tot rust. Voel de constante bries in je haren, plan je dagen in zoals jij wilt en geniet van de ontelbare sterren die je s nachts kan zien, terwijl je de golven op de achtergrond hoort. De mooiste zonsopkomsten zie je hier. Hier bepaal jij het ritme van je dag en speelt tijd geen rol. Eco lifestyle is wat zij ademen: van bamboe rietjes uit eigen tuin tot aan gebruik van zonnepanelen om water te verwarmen; ze doen er alles aan om hun impact op de natuur zo minimaal te houden. Zij hebben het enige farm-to-table restaurant op Barbados en verkopen zelfs hun eigen huisgemaakte muggen spray. 

Geïnspireerd door de natuur zijn alle kamers stijlvol ingericht. Allen hebben een uitzicht op zee en de kamers zijn van alle gemakken zijn voorzien. Een eigen kitchenette, een patio met uitzicht op zee, en een klein zitgedeelte. De grotere kamers hebben een eigen eettafel en keuken gedeelte.

Ligging

Gelegen aan de oostkust van Barbados kan je hier ultiem van de natuur genieten. De ruige kust, de mooie landschappen, woeste golven en vooral weinig mensen. Gelegen op 35 minuten rijden van Grantley Adams International Airport is het prima te bereiken. Holetown, de westkust, is ook op 35 min rijden te bereiken. 

Faciliteiten

10 kamer
3 zoutwaterbaden
sauna
Restaurant en bar
verhuur van E-bikes
verhuur van surfboards
gratis shuttle service naar de westkust op enkele dagen
live muziek op een vaste dag
gratis yoga op vast dagdeel
gratis wandeltocht onder begeleiding van een guide op vast dagdeel

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)