Cayo District, Belize
Cottage
Ecovriendelijk

Black Rock Lodge

Unieke eco-lodge midden in het regenwoud

Midden in het regenwoud van Belize is de Black Rock Lodge gelegen, met in het dal de Macal Rivier. Het eco-verblijf is een walhalla voor avontuurlijke reizigers.  Je kan er kanoën op de ongerepte rivier, bijna 300 verschillende vogels spotten en diverse dagtrips maken naar de eeuwenoude Maya Cultuur. Daarnaast beschikt de Black Rock Lodge over een eigen restaurant met prachtig uitzicht en zwembad, een comfortabel verblijf.

The Black Rock Lodge beschikt over 20 cabin’s met uitzicht over de bergen, de Macal rivier en het omliggende regenwoud. De cabin’s bestaan uit een kamer en privé-badkamer welke gebouwd zijn op de wind (airconditioning is niet aanwezig en noodzakelijk). Verblijf in een comfortabele Riverfront Suite, Riverview Cabin of de Classic Cabin. Alle cabin’s beschikken over een hangmat zodat er optimaal genoten kan worden van de mooie omgeving.

Black-Rock-Lodge-Restaurant

Ligging

Verblijf je bij de Black Rock Lodge dan verblijf je midden in het regenwoud, een unieke ervaring. ’s Morgens wordt je wakker met het geluid van de vogels op de achtergrond. De Black Rock Lodge is boven de Macal Rivier gelegen, ten zuiden van San Ignacio in het Cayo District. 

Faciliteiten

Zwembad en aan de rivier gelegen.
Restaurant geopend voor ontbijt, lunch & diner.
Milieuvriendelijk verblijf; 100% van het water wordt gewonnen uit de natuur, stroom wordt opgewekt door een micro waterkracht centrale en zonne- energie.
Activiteiten / excursies zoals vogels spotten, wandelen, kanoën, maya ruïne bezoeken, cave tubing en yoga.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)