Black Rock Lodge, Belize

Unieke eco-lodge midden in het regenwoud

Black Rock Loge

Midden in het regenwoud van Belize is de Black Rock Lodge gelegen, met in het dal de Macal Rivier. Het eco-verblijf is een walhalla voor avontuurlijke reizigers.  Je kan er kanoën op de ongerepte rivier, bijna 300 verschillende vogels spotten en diverse dagtrips maken naar de eeuwenoude Maya Cultuur. Daarnaast beschikt de Black Rock Lodge over een eigen restaurant met prachtig uitzicht en zwembad, een comfortabel verblijf.

met oog voor de natuur zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig

Black Rock Lodge

Paradijs voor vogelliefhebbers

Een grote verscheidenheid aan vogels zie je bij en rondom de Black Rock Lodge. Bijna 300 soorten vogels kun je spotten, van vrij normale tot uiterst zeldzame soorten zoals tangaren, muisspechten, tirannen, vireo’s, manakins en baardkoekoeken.

’s Morgens wordt er een wandeling aangeboden samen met een gids waarbij de kans aanwezig is om de drie soorten toekans te zien, spechten, trogons, koningsgier en amazonemotmot. De Black Rock Lodge biedt ook kanotochten aan en nachtwandelingen om zo veel mogelijk verschillende vogels te spotten op verschillende momenten gedurende de dag.

Black Rock Lodge

Milieuvriendelijk verblijf

De Black Rock Lodge heeft bescherming van het milieu hoog op de agenda staan. 100% van het water wordt gewonnen uit de natuur, stroom wordt opgewekt door een micro waterkracht centrale en zonne- energie. In het restaurant worden vaak biologische ingrediënten gebruikt die zelf op het terrein worden verbouwd.

Black Rock Lodge

Cabin’s

The Black Rock Lodge beschikt over 20 cabin’s met uitzicht over de bergen, de Macal rivier en het omliggende regenwoud. De cabin’s bestaan uit een kamer en privé-badkamer welke gebouwd zijn op de wind (airconditioning is niet aanwezig en noodzakelijk). Verblijf in een comfortabele Riverfront Suite, Riverview Cabin of de Classic Cabin. Alle cabin’s beschikken over een hangmat zodat er optimaal genoten kan worden van de mooie omgeving.

Black Rock Lodge

Black Rock Lodge

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Accommodatie

Black Rock Lodge, Classic Cabin

1 nacht

op basis van 2 personen

accommodatie o.b.v. halfpension

100
Accommodatie

Black Rock Lodge, Riverview Cabin

1 nacht

op basis van 2 personen

accommodatie o.b.v. halfpension

106
Accommodatie

Black Rock Lodge, Riverfront Deluxe Cabin

1 nacht

op basis van 2 personen

accommodatie o.b.v. halfpension

130
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt