The Ellysian, Belize

Where modern chic meets local charm

Hotel The Ellysian is een kleinschalig intiem hotel. Ellysian betekent vreedzaam. De opvallende pure witte exterieurs blenden harmonieus in de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Samen met de zachte witte zandstrand en de Caribische zee vormt het geheel een serene omgeving. Het hotel is ideaal gelegen in het charmante en levendige dorp Placencia. Vanuit het hotel zijn de lokale winkeltjes en restaurants eenvoudig op loopafstand te bereiken.

WIFI aanwezig aan zee zwembad aanwezig strand nabij

Kleinschalig intiem verblijf

The Ellysian heeft slechts een beperkt aantal suites. Dit zorgt ervoor dat gasten van veel privacy genieten en een hoge standaard van persoonlijke service geboden kan worden. Elke suite is voorzien van een eigen veranda. Vanuit de suite heb je uitzicht op zee of het centrum van het dorp. Kies voor een een slaapkamer suite of verblijf in de Beach Front Studio.

Een vrouwelijke touch

Bij de bouw en stijl van The Ellysian zie je een unieke filosofie terug. Bij het creeren van de ruimte vieren ze de elegantie van de vrouwelijke geest. Het weerspiegelt de kracht en het vertrouwen van vrouwen en hun geschiedenis om moedig, empathisch en liefdevol te zijn. De kunst, de inricht en de voorzieningen in dit intieme hotel hebben een subtiele vrouwlijke Touch.

Centraal in Placencia

De ligging van The Ellysian is ideaal. Het ligt namelijk centraal in het centrum van het vissersdorpje Placencia op het gelijknamige schiereiland. De accommodatie kijkt aan de ene zijde uit op het centrum van de stad. En aan de andere kant ligt een prachtig zandstrand en de Caribische zee. Vanuit het zwembad kijk je uit over het strand. Er staan diverse ligbedden tot je beschikking om na een dag vol belevenissen lekker te chillen.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Accommodatie

The Ellysian, Beachfront studio

1 nacht

op basis van 2 personen

accommodatie o.b.v. logies

118
Accommodatie

The Ellysian, 1-bedroom suite

1 nacht

op basis van 2 personen

accommodatie o.b.v. logies

162
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt