Paradise Found: Beach Luxury Barbados, Bequia, & Canouan

Deze reis voert je door de Caribbean zoals je die alleen in je dromen hebt beleefd: eilandhoppen langs Barbados en de Grenadinen. Deze reis is de ideale ontsnapping aan de dagelijkse hectiek. Je zult exclusief genieten op enkele verborgen pareltjes uit het Caribische gebied: Bequia en Canouan. Betreed een wereld doordrenkt van Caribische charme, met hagelwitte zandstranden, warme gastvrijheid en exclusieve luxe resorts op adembenemende locaties. Geniet van rumcocktails op het tropische Barbados, om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan naar het idyllische Bequia, waar de stranden rustig en parelwit zijn. En als kers op de taart bereik je Canouan, een betoverende plek waar luxe in de Caribbean tot een kunstvorm is verheven. Welkom in het paradijs!

Starclipper zeilreizen, wacht niet te lang

Vanaf november varen de Royal Clipper en Star Flyer weer door het Caribisch gebied. Vaar mee aan boord van een historische vier of vijfmaster. Verblijf in een authentieke nautische sfeer terwijl u langs prachtige Caribische eilanden zeilt. Er zijn verschillende prachtige routes mogelijk. Start vanaf Sint Maarten en ontdek waarom de Britse Maagdeneilanden zo geliefd […]

Picture Perfect Caribbean Luxury

In deze reis combineer je twee zeer diverse eilanden in een reis. Barbados staat bekend om haar prachtige stranden en de groene Piton’s van St. Lucia lijken zo van een tropische ansichtkaart te komen. Tijdens deze reis verblijf je bij twee verschillende luxe boutique resorts. De verblijven kennen een hoogstaand niveau qua service. Daarbij zorgen ze ervoor dat je volledig in de watten wordt gelegd. Drink signature cocktails in de bar, ga uitgebreid tafelen met uitzicht op zee of neem een verkwikkende behandeling in de spa. Kortom, een reis voor mensen die tijdens hun vakantie echte ontspanning zoekt. Er hoeft even niks maar je mag ultiem relaxen op deze tropische eilanden.

Zeiltocht Windward Islands, Royal Clipper

Vaar mee op een vijfmaster, de Royal Clipper, langs enkele Windward eilanden in de Caribbean. Je vaart langs Barbados, Antigua, St. Kitts, Dominica, Les Saintes en meer.

Maak kennis met het concept van Star Clippers Caribbean

Als maatwerkspecialist voor de Caribbean bieden we al vele jaren reizen naar dit gebied aan. En steeds vaker spraken we met klanten / reizigers die met een Star Clipper door het Caribisch gebied hadden gevaren. Het enthousiasme waarmee ze spraken werkte aanstekelijk. En ook tijdens onze studiereizen zagen we af en toe een van de […]

5x Caribbean met kinderen, welk eiland past bij jou gezin?

De Caribbean zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Uit eigen ervaringen weten wij hoe druk je als ouder kunt zijn. En dan is er niks lekkerder dan een zonovergoten eiland waar je niks hoeft maar tegelijkertijd alles kunt doen. Bij BON travel geen propvolle dag tot dag reisschema’s. Nee, kies gewoon een […]

5 onbekende eilanden voor een tropische huwelijksreis in de Caribbean

Bij een memorabele bruiloft hoort natuurlijk ook een onvergetelijke huwelijksreis. Het organiseren van een huwelijk is geweldig maar het vergt ook wel energie. Daarbij wil je even lekker genieten van het samen zijn. Een ontspannen huwelijksreis is dan ook niet zonder reden al jaren populair. En het liefst dan ook nog in een tropische setting. 

En laten de Caribbean daar nou de perfecte plek voor zijn! Maar welke Caribisch eiland past bij jullie? BON travel geeft je 10 tips voor een tropische huwelijksreis in het Caribisch gebied.

Barbados Luxury Getaway

Barbados is, net als zijn wereldberoemde rum, een perfecte blend. Het is een aangename mix van Britse historie, luxueuze beach resorts en de relaxte vibe Caribbean. Na deze luxe getaway zul je volledig ontspannen en voldaan terug komen. Dit is echt een reis om jezelf even echte rust te gunnen. Jullie verblijven bij het luxe Sandpiper Resort.