Caribbean & Beyond

BON ISLAND

Vaak krijgen we de vraag, “Doen jullie nog meer dan het Caribisch gebied?” En het antwoord is, JA! 

Daarom ook de slogan: Caribbean & Beyond. Kijk op de website van Bon island voor meer reizen naar eilanden, ook buiten het Caribische gebied. Zo bieden we ook reizen aan naar o.a. Griekenland, Kroatië en zelfs onze eigen waddeneilanden. BON Island is van het team van BON Travel. En dat merk je. Ook hier gaan we als ware treasure hunters op pad. Op zoek naar de mooiste unieke verblijven, pareltjes van villa’s en unieke concepten. Ga eilandhoppen langs de Cycladen, ga mee op een historisch zeilschip langs de waddeneilanden, verblijf in de mooiste Boutique design hotelletjes. Bezoek de website van Bon Island voor meer eiland reizen!

En extra leuk, op de website van BON island tref je ook shop pagina vol met producten die we tijdens onze reizen hebben gevonden. Of die ons doen denken aan de bestemmingen. Zo kun je ook tussen de reizen door het eilandgevoel in je eigen huis vasthouden! 

Het BON Travel & BON Island team

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)