Bel Mar Oceanfront Apartments

Luxe en comfort. Dat zijn kort samengevat de sleutelwoorden voor de typering van Bel mar. Het fraaie appartementengebouw met zwembad ligt pal aan zee in Belnem, één van de mooiste locaties op Bonaire. De luxe komt onder meer tot uiting in de geboden service alsmede de meubilering en verdere uitrusting van deze buitengewoon ruime appartementen. Kortom, wie gesteld is op luxe, zit hier letterlijk goed. Bel Mar Oceanfront staat daarnaast bekend om haar geweldig uitzicht. Je kijkt niet alleen uit over zee, maar ook zie je Noord Bonaire en Klein Bonaire liggen. Een prachtig plaatje!

belmar-bonaire-600

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig

Van suite tot penthouse

Alle appartementen van Bel Mar zijn ruim, wat dacht je van een penthouse met maar liefst 180 m² woonoppervlakte. Alle appartementen hebben: radio, TV, plafondventilatoren, kluisje, airco in de slaapkamers, een zeer compleet uitgeruste keuken met o.a. een Amerikaanse koelkast (ijsblokjes!), vaatwasser, magnetron, broodrooster enz., en een groot overdekt balkon of terras met uitzicht op zee. De diverse appartementen hebben verschillende stijlen qua inrichting. Maar ze hebben allemaal gemeen dan ze zeer volledig zijn uitgerust en een heel huiselijk karakter hebben.

belmar-bonaire 25

Voorbeeld van penthouse met geweldig uitzicht

belmar-bonaire 23

Voorbeeld woonkamer appartement

belmar-bonaire 14

Slaapkamer voorbeeld 

belmar-bonaire 16

Genieten van het uitzicht op Noord Bonaire

Faciliteiten

belmar-bonaire 27

Zwembad

De appartementen van Belmar Oceanfront zijn als het ware in een halve cirkel rondom het zwembad gebouwd. Het zwembad is voor alle gasten toegankelijk. Over het algemeen is het hier heerlijk rustig en kun je heerlijk ontspannen terwijl je geniet van een betoverend mooi uitzicht over het eiland en de zee.

belmar-bonaire 18

Zonnedek

Rondom het zwembed en op de pier van het eiland staan zonnebedden. Je hoeft nooit te zoeken of wachten om een zonnebed op dit relatief rustige resort waar iedereen heerlijk zijn of haar gang kan gaan.

Duiken

belmar-bonaire 29

Ingesteld op duikers

Bonaire is een duikparadijs en dat weten ze bij Belmar Oceanfront ook. Daarom is het resort ingesteld op duikers.

belmar-bonaire 1

Spoelbakken & opbergruimte

Om het zoute water van je duikmateriaal af te spoelen zijn er spoelbakken aanwezig. Ook kun je de spullen opbergen in een daarvoor bestemde ruimte.

belmar-bonaire 9

Huisrif

Belmar beschikt over haar eigen huisrif. Het is slechts een paar meters uit de kust. Een goede duik om de dag mee te beginnen. Daarna lekker bij je appartement lunchen.

belmar-bonaire 1 (1)

Bootduiken

2 tot 3 keer per week vertrekt er een boot vanaf de pier bij Belmar. Zo kun je 2-tank bootduik maken bij Klein Bonaire. Mocht je meer bootduiken willen maken dan kun je vragen naar de mogelijkheden.

belmar-bonaire 2 (1)

Handig zo’n pier!

Op de pier van Belmar maak je duikset in orde en vervolgens spring je zo het water in. Dan is het slechts een paar meter zwemmen voordat het rif begint. Terugkomen is net zo eenvoudig via het trapje. Een relaxte duikplek om je dag mee te beginnen!

belmar-bonaire

Duikwinkel

Belmar heeft haar eigen duikwinkel aan de voorkant van het resort. Hier hebben gasten 24/7 toegang tot lucht en nitro flessen. Je mag ook gebruik maken van de drive thru van het Buddy Dive Resort in het Noorden van Bonaire.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Complete reis 9 dagen

Belmar Oceanfront appartments, Grand Deluxe

9 dagen

op basis van 6 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.071
Complete reis 9 dagen

Belmar Oceanfront appartments, Suite deluxe

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.553
Complete reis 9 dagen

Belmar Oceanfront appartments, Classic Superior

9 dagen

op basis van 4 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.188
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt