Captain Don's Bonaire
Captain Don's Bonaire

Captain Don’s Habitat

Prijsrange

€€€€

Bestemming:

Bonaire

Ligging:

Noord-Kralendijk

Type:

Resort

Sfeer:

Duiken

Captain Don’s Habitat

Direct aan zee

Dit fantastische, direct aan zee gelegen resort is vernoemd naar zijn eigenaar Captain Don Stewart. Deze duikpionier, die al in het begin van de zestiger jaren voet aan wal zette op Bonaire, stichtte daar de eerste duikschool. Daarnaast is hij dé stuwende kracht geweest voor het behoud van de verbluffend mooie onderwaterwereld van Bonaire. Captain Don’s geniet wereldwijd een uitstekende reputatie. Natuurlijk vooral onder duikers, maar ook niet duikers voelen zich hier helemaal thuis.

Ligging: Noord-Kralendijk

Type: Resort

Sfeer: Duiken

Bestemming: Bonaire

Over dit verblijf

De in totaal 84 kamers en cottages liggen verscholen in een weelderige, tropische tuin. In de tropische tuin zul je verschillen leguanen en kleurrijke vogels zien. Bij Captain Don’s Habitat vind je een altijd wel een verblijftype naar smaak. Zo zijn er een en twee slaapkamer bungalows, is er een 3 slaapkamer oceanview villa, een deluxe junior suite of een appartement met zeezicht.

Ligging

Captain Don’s Habitat is gelegen op ongeveer 2,5 km van het centrum van Kralendijk. De luchthaven Flamingo Airport bevindt zich op ca. 6 km  en de dichts bijzijnde supermarkt op ca. 500 m. De accommodatie ligt gelegen aan de zee, waardoor dit een geschikte uitvalsbasis is voor duikers. Ook de niet duikers kunnen zich hier vermaken met snorkelen of kajakken.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Zwembad
Mogelijkheden voor kantduiken en/of bootduiken
Verhuur kajakken
Spa
Spoelbakken voor de duikuitrusting
Restaurant Rum Runners, Hier kun je in de ochtend terecht voor een ontbijtbuffet. Ook kun je hier een lunch kiezen van een grote lunchkaart. Donderdag en zondag kun je hier a la carte dineren en op maandag is er een heerlijke BBQ. En alsof dat nog niet genoeg is kun je van 3 tot 10 uur s’avonds ook nog eens heerlijke pizza’s eten.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)