Blachi Koko, Bonaire

Voel je helemaal thuis op Bonaire

Blachi Koko is een prachtig koloniaal bouwwerk wat recentelijk in zijn geheel gerenoveerd is tot een prachtig appartementencomplex. Gecombineerd met de Caribische levensstijl biedt het de gasten een unieke ervaring.

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee eigen keuken

Geniet van het Bonairiaanse buitenleven op je eigen plekje …

Blachi Koko beschikt over 5 appartementen, waarvan twee 1-slaapkamer en die 2-slaapkamer appartementen. Elk appartement is uitgerust met een eigen keuken, badkamer, airconditioning, koloniale meubels van teakhout, geaccentueerd met sprekende kleuren en hebben tevens gratis toegang tot draadloos internet. Geniet van Bonaire doordat elk appartement een eigen gazebo, patio of porch heeft. En dat alles omgeven door een prachtige tuin.

Het gebouw bestaat uit 5 verschillende appartementen en is geschikt voor individuele reizigers, koppels, families en groepen. Matthieu en Laetitia, de eigenaren hebben het reizen in hun bloed zitten. Uiteindelijk hebben zij zich op Bonaire gevestigd, Divers Paradise. Beiden staan garant voor een heerlijke en vooral relaxe vakantie. Blachi Koko is slechts een paar stappen verwijderd van de prachtige Caribische, vlakbij een klein strandje waar je zo de zee in loopt en heerlijk kan zwemmen, snorkelen of duiken. Blachi Koko is een kleinschalige accommodatie aan zee en vlakbij het centrum. Daarvan is er maar een op Bonaire! Een geweldige accommodatie dus.

De eigenaren duiken ook

Laetitia en Matthieu hebben beide op verschillende plaatsen in de wereld gewerkt als duikinstructeurs. Zij hebben veel ervaring met duiken op Bonaire en hebben veel kennis van de duikplaatsen. Blachi Koko heeft een tank om de uitrusting te spoelen en heeft ook een ruimte om de uitrusting op te hangen om te drogen. Duik je niet? Blachi Koko is ook een heerlijke plek voor niet duikers. Door de centrale ligging loopt je in slechts 5 minuten naar hartje Kralendijk waar altijd wat is te beleven.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
BON Duik Deal 9 dagen

Blachi Koko, 2 slaapkamer appartement

9 dagen

op basis van 4 personen

Vliegticket, pick-up huurauto, accommodatie, onbeperkt lucht & lood

1.163
Complete reis

Blachi Koko, 1 slaapkamer Chibi Chibi of Prikichi

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.004
Complete reis 9 dagen

Blachi Koko, 2 slaapkamer Kokolishi

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.291
Complete reis 9 dagen

Blachi Koko, 2 slaapkamer Lagadishi

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.231
Complete reis 9 dagen

Blachi Koko, 2 slaapkamer Kadushi

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.374
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt