Kralendijk, Bonaire
Appartement
Kleinschalig

Blachi Koko Appartementen

Kleinschalige accommodatie aan zee

Blachi Koko is een prachtig koloniaal bouwwerk wat in zijn geheel gerenoveerd is tot een prachtig appartementencomplex. Gecombineerd met de Caribische levensstijl biedt het de gasten een unieke ervaring.

Blachi Koko beschikt over 5 appartementen, waarvan twee 1-slaapkamer en drie 2-slaapkamer appartementen. Elk appartement is uitgerust met een eigen keuken, badkamer, airconditioning, koloniale meubels van teakhout, geaccentueerd met sprekende kleuren. Geniet van de buitenlucht op je eigen gazebo, patio of porch en dat alles omgeven door een prachtige tuin.

Blachi-Koko

Ligging

Blachi Koko is slechts een paar stappen verwijderd van de prachtige Caribische zee, vlakbij een klein strandje waar je zo de zee in loopt en heerlijk kan zwemmen, snorkelen of duiken. Door de centrale ligging loop je in slechts 5 minuten naar hartje Kralendijk.

Faciliteiten

Slecht een paar stappen verwijderd van de prachtige Caribische zee, vlakbij een klein strandje waar je zo de zee in loopt en heerlijk kan zwemmen, snorkelen of duiken
Slechts op 5 minuten loopafstand van Kralendijk
Appartementen omgeven door prachtige tuin
Watertank om de duikspullen te spoelen
Aparte ruimte om de duikuitrusting te laten drogen en op te bergen

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)