Buddy Dive Resort, Bonaire

Eat, Sleep, (Buddy) Dive!

Eat, Sleep, Buddy Dive! Zoals de naam en slogan al aangeven: dit is hét resort voor duikers. Buddy Dive Resort is een walhalla voor duikers. Hier zul je alles vinden dat je tijdens je duikvakantie wenst. Bij Buddy Dive Resort hoef je niet bang te zijn dat je kostbare vakantietijd verspilt. Alles wat je zelf moet doen is genieten, ontspannen en vooral duiken.

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig hier draaien ze graag een muziekje geschikt voor groepen

Hét duikresort van Bonaire!

Als duiker ontbreekt het je bij Buddy Dive aan niets! Bij het Buddy Dive resort ben je werkelijk van alle gemakken voorzien. Buddy Dive Resort ligt direct aan zee. Vanaf de pier kun je zo het water in. De toegang is zeer gemakkelijk via een trapje. Vervolgens is het slechts een paar meter zwemmen voordat het huisrif begint. Dit is tevens een hele geschikte plek voor een nachtduik. Na de nachtduik kun je direct afspoelen en een hapje eten.

Direct aan de pier kun je terecht voor verschillende duikfaciliteiten. Zo kun je al het benodigde duikmateriaal huren, is er een duikshop en kun je zelfs onderwaterfotografie apparatuur huren in de Digital Photo Center. Ook zijn er op diverse locaties spoelbakken aanwezig om je duikmateriaal te reinigen.

Verder beschikt Buddy Dive over haar eigen vloot met pick-up huurauto’s. Dankzij zo’n huurauto ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. Je kunt zelfstandig gebruik maken van de vele kantduiken op het eiland. Rij met je huurauto door de Drive Thru van het resort.

In de ochtend en namiddag vertrekken meerdere boten. Afhankelijk van de wensen aan boord vertrekt de boot richting de eerste duikspot. Klein Bonaire is in de meeste gevallen de richting die wordt gekozen. Dit is slechts 10 minuten varen. Ook worden er regelmatig nachtduiken georganiseerd bij Klein Bonaire. Andere bootduiken tref je bij de zoutpier of de pier in kralendijk. Ervaren personeel gaat altijd mee aan boord.

Bij Buddy Dive kun je verschillende Padi Cursussen volgen. Beginners kunnen leren duiken door de Padi Open Water cursus te volgen. Maar er zijn ook professionele cursussen waarmee je instructeur of zelfs Divemaster kunt worden. Kortom, van plan om een cursus te volgen? Grote kans dat Buddy Dive Resort het aanbiedt.

Coral Reef Restauration Program

Bonaire heeft terecht de slogan ‘Diver’s Paradise’ maar dat betekent niet dat het rif geen problemen kent. Het koraalrif heeft te lijden gehad onder termische stress, ziekte en natuurgeweld. Het Buddy Dive Resort steunt het Coral Restoration Project. Binnen dit project worden koralen beschermd en verzorgd om de groei te bevorderen. BON travel met eigen ogen gezien hoe snel het koraal groeit, wauw! Wil je tijdens je volgende bezoek aan Bonaire ook meehelpen? Dat kan! Vraag ons hoe je kunt helpen om het rif van Bonaire le laten groeien.

Kinderen & Duiken

Ga je met de kinderen op vakantie en wil je ze kennis laten maken met jullie hobby? Bij Buddy Dive Resort kunnen kinderen kennis maken met duiken. Er zijn verschillende programma’s opgesteld afhankelijk van de leeftijd. Vraag ons naar demogelijkheden.

En er is meer…

Duik je niet? Of zit je duikdag erop? Ook dan is Buddy Dive een heerlijke plek! Ga zwemmen en doe een drankje in de poolbar. Ga zonnen op een klein aangelegd strandje. Doe mee aan een potje volleybal. Ga chillen met een goed boek in een van de vele hangmatten. Drink een drankje tijdens het Happy Hour aan het einde van de middag en ga daarna heerlijk ongedwongen makkelijke maaltijd bij Blennies Restaurant.Hier worden ook regelmatig Rum Punch feestjes gehouden of een BBQ.

Voor een uitgebreider diner kun je terecht bij het stijlvolle Ingredients. Bij Ingredients komen luxe en comfort samen. Hier kun je genieten van gerechten gebaseerd op de mediterrane keuken. Geniet intussen van een schitterend uitzicht op zee en klein Bonaire terwijl je de heerlijke warme passaatwind voelt.

Diverse verblijftypen

Er zijn verschillende verblijftypen bij Buddy Dive Resort. Kies voor 1,2 of 3 slaapkamer appartement, hotel of studio. Ze hebben allemaal zicht op zee of op de tuin. De appartement beschikken allemaal over en ruime volledig uitgeruste keuken, woonruimte, patio of balkon. En een slaapkamers en eigen badkamer. De studio’s hebben een kleine keuken, aparte slaapkamer en een badkamer. Alle verblijven beschikken over een tv, telefoon, airconditioning in de slaapkamer en een kluis.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
BON Duik Deal 9 dagen

Buddy Dive Resort, 3 slaapkamer appartement

9 dagen

op basis van 6 personen

Vliegticket, pick-up huurauto, accommodatie, onbeperkt lucht & lood

1.563
Complete reis 9 dagen

Buddy Dive Resort, 3 slaapkamer appartement

9 dagen

op basis van 6 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.233
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt