Noord-Kralendijk, Bonaire
Resort
Duiken

Buddy Dive Resort

Eat, sleep & dive at Buddy Dive

Zoals de naam en slogan al aangeven: dit is hét resort voor duikers. Hier zul je alles vinden dat je tijdens je duikvakantie wenst. Bij Buddy Dive Resort hoef je niet bang te zijn dat je kostbare vakantietijd verspilt. Alles wat je zelf moet doen is genieten, ontspannen en vooral duiken.

Er zijn verschillende verblijftypen bij Buddy Dive Resort. Kies voor 1, 2 of 3 slaapkamer appartement, hotelkamer of studio. Ze hebben allemaal zicht op zee of op de tuin. De appartement beschikken over en ruime volledig uitgeruste keuken, woonruimte, aparte slaapkamer, badkamer, patio of balkon. De studio’s hebben een kleine keuken, aparte slaapkamer en een badkamer. Alle verblijven beschikken over een tv, telefoon, airconditioning in de slaapkamer en een kluis.

Als duiker ontbreekt het je bij Buddy Dive aan niets! Bij het Buddy Dive resort ben je werkelijk van alle gemakken voorzien. Buddy Dive Resort ligt direct aan zee. Vanaf de pier kun je zo het water in. De toegang is zeer gemakkelijk via een trapje. Vervolgens is het slechts een paar meter zwemmen voordat het huisrif begint. Dit is tevens een hele geschikte plek voor een nachtduik. Na de nachtduik kun je direct afspoelen en een hapje eten.

Buddy Dive Resort Bonaire

Ligging

Het Buddy Dive Resort ligt recht tegenover een populaire duikplek in Noord-Kralendijk. Op 5 minuten rijden, in het centrum van Kralendijk, tref je de winkels, restaurants en bars. Vanaf het Buddy Dive Resort is het 15 minuten rijden naar de internationale luchthaven.

Faciliteiten

Buddy Dive beschikt over haar eigen huisrif
Restaurant, bar en ontbijtmogelijkheden
Direct aan de pier kun je terecht voor verschillende duikfaciliteiten. Zo kun je al het benodigde duikmateriaal huren, is er een duikshop en kun je zelfs onderwaterfotografie apparatuur huren
Op diverse locaties spoelbakken aanwezig om je duikmateriaal te reinigen
Bij Buddy Dive kun je verschillende Padi Cursussen volgen. Beginners kunnen leren duiken door de Padi Open Water cursus te volgen. Maar er zijn ook professionele cursussen waarmee je instructeur of zelfs Divemaster kunt worden. Kortom, van plan om een cursus te volgen? Grote kans dat Buddy Dive Resort het aanbiedt
Duik je niet? Of zit je duikdag erop? Ook dan is Buddy Dive een heerlijke plek! Ga zwemmen en doe een drankje in de poolbar. Ga zonnen op een klein aangelegd strandje. Doe mee aan een potje volleybal. Ga chillen met een goed boek in een van de vele hangmatten. Drink een drankje tijdens het Happy Hour aan het einde van de middag en ga daarna heerlijk ongedwongen makkelijke maaltijd bij Blennies Restaurant. Hier worden ook regelmatig Rum Punch feestjes gehouden of een BBQ.
Buddy Dive beschikt over haar eigen vloot met pick-up huurauto’s. Dankzij zo’n huurauto ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. Je kunt zelfstandig gebruik maken van de vele kantduiken op het eiland. Rij met je huurauto door de Drive Thru van het resort

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)