Noord-Kralendijk, Bonaire
Resort
Duiken

Captain Don’s Habitat

Direct aan zee

Dit direct aan zee gelegen resort is vernoemd naar zijn eigenaar Captain Don Stewart. Deze duikpionier, die al in het begin van de zestiger jaren voet aan wal zette op Bonaire, stichtte daar de eerste duikschool. Daarnaast is hij dé stuwende kracht geweest voor het behoud van de verbluffend mooie onderwaterwereld van Bonaire. Captain Don’s geniet een uitstekende reputatie. Natuurlijk vooral onder duikers, maar ook niet duikers voelen zich hier helemaal thuis.

De kamers en cottages liggen verscholen in een weelderige, tropische tuin. In de tropische tuin zul je verschillen leguanen en kleurrijke vogels zien. Bij Captain Don’s Habitat vind je verschillende verblijfstypen. Zo zijn er appartementen met zeezicht, enkele 2-slaapkamer bungalows, maar ook is er een 3-slaapkamer Oceanview villa en een Deluxe junior suite. 

Captain Don's Bonaire

Ligging

Captain Don’s Habitat is gelegen op ongeveer 2,5 km van het centrum van Kralendijk. De luchthaven Flamingo Airport bevindt zich op ca. 6 km  en de dichts bijzijnde supermarkt op ca. 500 m. De accommodatie ligt gelegen aan de zee, waardoor dit een geschikte uitvalsbasis is voor duikers. Ook de niet duikers kunnen zich hier vermaken in het zwembad of in de zee met snorkelen of kajakken.

Faciliteiten

Zwembad
Captain Don's beschikt over een eigen duikschool met o.a. mogelijkheden voor kantduiken en/of bootduiken en de verhuur van duik/snorkel spullen.
Spoelbakken voor de duikuitrusting
Restaurant Rum Runners, Hier kun je in de ochtend terecht voor een ontbijtbuffet. Ook kun je hier een lunch kiezen van een grote lunchkaart. Donderdag en zondag kun je hier a la carte dineren en op maandag is er een heerlijke BBQ. En alsof dat nog niet genoeg is kun je van 3 tot 10 uur s’avonds ook nog eens heerlijke pizza’s eten.
Spa

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

Plan een gesprek in met een reisspecialist

Wij hebben graag persoonlijk contact met jou. Zo kunnen we onze reizen nog beter afstemmen op jouw wensen. 

Zoomen of bellen

Vraag of iemand willen bellen of zoomen. En wanneer dan?
    Zou je graag telefonisch contact willen of zullen we een link sturen voor een digitale afspraak via Zoom?
  • Geef hier aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft. Indien geen voorkeur opgegeven dan kiezen wij een tijdstip.
  • Geef hier aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft. Indien geen voorkeur opgegeven dan kiezen wij een tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)