img_5617.jpg
img_5617.jpg

Casa Calexico

Prijsrange

€€

Bestemming:

Bonaire

Ligging:

Kralendijk

Type:

Guesthouse

Sfeer:

Kleinschalig

Casa Calexico

Your guesthouse on Bonaire

Het stel Joop en Audrey had al jaren de droom om op een Caribisch eiland te leven. Deze droom hebben ze in 2010 werkelijkheid gemaakt. Ze hebben toen het kleine en knusse guesthouse Casa Calexico gebouwd. Met het doel: een plek waar gasten zich echt “thuis” voelen. En dat is gelukt! (Momenteel verwezenlijken Joop en Audrey een nieuwe droom: een roadtrip door Zuid-Amerika. Het stel Jan & Elke zorgt nu voor de gasten. ) Bij Casa Calexico hebben ze een geweldige sfeer weten te creëren. Je zult een Mexicaans tintje herkennen en ook diverse invloeden van de verschillende reizen die Joop en Audrey gemaakt hebben. Ze hebben een plek weten te creëren met een huiselijke en intieme ambiance. Ga lekker onder een palmboom zitten bij het zwembad, lees een goed boek in de hangmat of drink een drankje met andere reizigers. Al met al een heerlijke ontspannen en tropische sfeer waar iedereen zich thuis voelt! 

Ligging: Kralendijk

Type: Guesthouse

Sfeer: Kleinschalig

Bestemming: Bonaire

Over dit verblijf

Casa Calexico is gebouwd van Braziliaans hardhout. Het huis heeft een speels karakter. Aan de voorkant van het huis is een logeerkamer en extra 2-persoons gastenkamer. Deze kamer beschikt over een ruime poch met een volledig uitgeruste buitenkeuken. Er is tevens een gezellige badkamer met inloopdouche.

Achter het huis tref je 4 studio-appartementen. Twee blokken met elk 2 kamers. Elke kamer is daarmee half vrijstaand en beschikt over een slaapkamer, badkamer met inloopdouche. Op Bonaire leef je vooral buiten. En dat weten ze maar al te goed bij Casa Calexico. Daarom beschikt iedere kamer over een houten terras met volledig uitgeruste buitenkeuken, een zitje, een hangmat en een fan . Goed om te weten wanneer je wat langer bent dan gemiddeld… bij Casa Calexico hebben ze ook een kamer die is uitgerust met een extra lang bed van 2.20. Bij Casa Calexico hanteren ze een minimum leeftijd van 12 jaar oud. 

Ligging

Casa Calexico ligt centraal op het eiland in de hoofdstad Kralendijk. Op loopafstand van de guesthouse kun je de gezellige boulevard van Kralendijk bereiken. Hier zijn diverse restaurants waar je terecht kunt voor een on

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Veranda met hangmatten
BBQ's die iedereen mag gebruiken
Het zwembad is een magna pool, wat betekent dat er geen chloor gebruikt wordt maar magnesium. Zo geniet je van een zacht, schoon en gezond zwembad met natuurlijke mineralen op eco-vriendelijke wijze. Magnesium staat er tevens om bekend dat het de spieren ontspant, een ontspannende werking heeft en ontgiftend werkt.
De lounge hoek met grote kussens aan het zwembad is een heerlijke plek.
Elke kamer beschikt over een eigenlocker voor het opbergen van je watersport materialen. Tevens zijn er 2 spoelbakken aanwezig.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)