Santa Barbara, Bonaire
Resort
Kleinschalig

Goood Resort

Kleinschalig en relaxt

Goood Resort is een kleinschalige accommodatie waar een relaxte sfeer hangt. Wie Goood Resort binnen loopt zal zich direct thuis voelen. Even los van het vaak hectische dagelijkse leven, tijd voor een zorgeloze en relaxte vakantie op het rustige Bonaire. Geniet van het geluid van de wuivende palmbomen, voel de Caribische zon op je gezicht en geniet van de heerlijke verkoelende bries. Lees een boek in een van de hangmatten en wissel af en toe af met een duik in het zwembad ter verkoeling. Niet alleen de ambiance van Goood Resort maakt je verblijf ontspannen, ook de service. Bij dit kleinschalige resort weten ze precies wat jij als vakantieganger wenst.

Goood Resort beschikt over vijf kamers, geschikt voor twee personen. Waarvan vier standaard kamers en een grote extra comfortabel kamer. Deze grote kamer ‘Cloud Nine’ biedt mogelijkheid tot het plaatsen van een extra bed.

Alleen al de namen van de kamers (Cool Breeze, Red Sunset, Rise and Shine en Hello Sunshine, Cloud Nine) stemmen je vrolijk. Naast dat de kamers kleurrijk zijn ingericht, zijn de kamers ruim, licht en rustig gelegen. 

Goood Resort Bonaire

Ligging

Goood Resort ligt op de heuvel van de wijk Santa Barbara. Deze wijk ligt iets ten Noord-Oosten van Kralendijk. Dankzij de hoge ligging van Santa Barbara profiteer je niet alleen van een fantastisch uitzicht, maar ook van een heerlijk verkoelende zeebries. Het klimaat op Bonaire is tropisch warm dus dit is vaak zeer welkom. En dankzij de wind heb je minder last van muggen. Je kijkt vanaf hier uit over de Caribische zee, een groot deel van Bonaire, Kralendijk en Klein Bonaire. Zie eerst de zon onder gaan in de Caribische zee naast Klein Bonaire en geniet daarna van de vele lichtjes die bij Kralendijk een mooi schouwspel vormen.

Faciliteiten

Zwembad
Hangmatten
Ontbijt mogelijkheden
In overleg kan er gebruik gemaakt worden van de keuken
BBQ
Dakterras
Aparte ruimte om de duikuitrusting te laten drogen, op te bergen en af te spoelen

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)