Noord Kralendijk, Bonaire
Resort
Strand

Harbour Village

Luxe, eigen strand en culinair restaurant

De naam zegt eigenlijk voldoende, Harbour Village ligt aan de haven van Bonaire. Het resort is letterlijk een dorpje, je hebt hier bijzonder veel privacy en dat alles met een luxe stijl. Het ligt direct aan zee, heeft een prachtig privé strand en wordt ook wel het meest luxe hotel van Bonaire genoemd.

Het resort bestaat uit 30, in koloniale plantagestijl gebouwde kamers en suites. Weelderige tuinen, wuivende palmbomen en sprankelend wit zand creëren een sublieme achtergrond voor de luxe jachthaven en aan het strand verzamelde kamers, suites en villa’s. 

Het witte privézandstrand van Harbour Village biedt een rustig toevluchtsoord met hangmatten om uit te rusten. Daarnaast heeft het gratis ligstoelen, badhanddoeken en strandservice van restaurant La Balandra. Ook is er een heerlijk zwembad. Als het koningspaar op Bonaire is dan verblijven ze altijd in dit resort.

Harbour Village Bonaire

Ligging

Harbour Village ligt aan de haven van Bonaire. Het ligt direct aan zee en heeft een van de mooiste privé stranden van Bonaire.

Faciliteiten

Heerlijk zwembad
Prachtig privestrand voor de deur met uitzicht op Klein Bonaire
Beschikt over een PADI vijfsterren duikcentrum
Klein Bonaire, een klein onbewoond eiland vlak voor de kust, is de perfecte afstand voor een bootduik of watertaxi-reis.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)