Punt Vierkant, Bonaire
Appartement
Eco-luxury

Windhoek Resort Bonaire

Eco Luxury op Bonaire

Windhoek Resort Bonaire is een luxe en sfeervol Eco Resort op een van de mooiste plekjes van Bonaire, Punt Vierkant. Het is een kleinschalig resort met meerdere 1 en 2 slaapkamer villa’s. Wanneer je door de poort stapt kom je binnen in een ontspannen paradijsje. Een prachtige tropische tuin, een grote palapa met bar en loungeplekjes, een gemeenschappelijke BBQ en een zwembad met heerlijke ligbedden.

Windhoek is een kleinschalig resort met meerdere 1 en 2 slaapkamer villa’s. Elke villa is luxe en compleet ingericht en beschikt over een heerlijke buitenruimte om optimale te genieten van het eilandleven. De villa’s zijn goed geïsoleerd en op de wind gebouwd. In alle villa’s is een badkamer, een compleet uitgeruste keuken en een kluisje aanwezig. 

Windhoek beschikt over 4 prachtige 1-slaapkamer villa’s. Deze villa’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Op verzoek kunnen de bedden worden opgemaakt als twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed.  De villa’s hebben een oppervlakte van 61 m2.

Daarnaast zijn er 2 prachtige 2-slaapkamer villa’s. Deze villa’s zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Op verzoek kunnen de bedden worden opgemaakt als twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. De villa’s hebben een oppervlakte van 83 m2.

Tenslotte is er nog de prachtige 4-slaapkamer villa ontworpen door Piet Boon, geschikt voor maximaal 8 personen met prive zwembad. Deze villa ligt iets buiten het resort en is op aanvraag. 

Windhoek Bonaire

Ligging

Gelegen in het zuiden van Bonaire, in de wijk Punt Vierkant.

Faciliteiten

Windhoek Resort biedt Eco-Luxe op Bonaire! Het resort maakt gebruik van diverse duurzame toepassingen. Energie wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen en zonneboilers verwarmen het water. Gebruik van airconditioning is nauwelijks nodig omdat de villa’s zo goed geïsoleerd zijn dat warmte buiten blijft. Airconditioning is wel aanwezig. Opgevangen water wordt hergebruikt voor de tuin.
Een heerlijk zwembad waaraan je met een boekje erbij volledig tot rust kunt komen
Windhoek Resort is de ideale plek voor watersporters. Windsurfparadijs Jibe City en Bonaire Kiteboarding op Atlantis Beach liggen op enkele minuten rijden van Windhoek. Ook zijn de prachtige duikspots in het zuiden vlakbij.
Voor de duikers en/of surfers onder ons; iedere villa beschikt over een buitenkraan zodat je het zilte water van je materiaal kunt spoelen. En er is ook een opslag voor je materiaal.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)