Windhoek, Bonaire

Eco Luxury op een van de mooiste plekjes van Bonaire

Windhoek Resort Bonaire is een luxe en sfeervol Eco Resort op een van de mooiste plekjes van Bonaire, Punt Vierkant. Het is een kleinschalig resort met meerdere 1 en 2 slaapkamer villa’s. Wanneer je door de poort stapt kom je binnen in een ontspannen paradijsje. Een prachtige tropische tuin, een grote palapa met bar en loungeplekjes, een gemeenschappelijke BBQ en een zwembad met heerlijke ligbedden. En het team van windhoek staat voor je klaar om je vakantie onvergetelijk te maken!

WIFI aanwezig rolstoelvriendelijk kluis aanwezig zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig

Luxury Eco Resort

Windhoek Resort biedt Eco-Luxe op Bonaire! Het resort maakt gebruik van diverse duurzame toepassingen. Energie wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen en zonneboilers verwarmen het water. Gebruik van airconditioning is nauwelijks nodig omdat de villa’s zo goed geïsoleerd zijn dat warmte buiten blijft. Airconditioning is wel aanwezig. Opgevangen grijs water wordt hergebruikt voor de tuin.

Dit verblijf is “Bon Bonaire” omdat:

  • Zonneboilers voor warmwater
  • Grijs water hergebruik
  • Natuurlijke ventilatie
  • Natuurlijke materialen
  • Duurzame toepassingen
  • Zonnepanelen voor electriciteit

Bon Bonaire is een certificaat, uitgegeven door Bon Travel, wat staat voor het behoud van een goed (bon) Bonaire. De drie peilers zijn: Island, Sea, People.

Loungen onder de palapa

Windhoek Resort is opgebouwd uit prachtige natuurlijke materialen. Het resort is zeer stijlvol en smaakvol ingericht. Je waant je hier in een waar paradijs. Ga heerlijk ontspannen in een loungestoel onder de palapa bij de bar. Afgewisseld met een verkoelende duik in het zwembad.

Elke villa is luxe en compleet ingericht en beschikt over een heerlijke buitenruimte om optimale te genieten van het eilandleven. De villa’s zijn goed geïsoleerd en op de wind gebouwd. In alle villa’s is een badkamer, een compleet uitgeruste keuken en een kluisje in de villa aanwezig. Handig is dat er zowel stopcontacten voor 110 als ook 220 volt aanwezig zijn. Ook is er gratis WIFI.

1-slaapkamer villa

Windhoek beschikt over 4 prachtige 1-slaapkamer villa’s. Deze villa’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Op verzoek kunnen de bedden worden opgemaakt als twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed.  De villa’s hebben een oppervlakte van 61 m2.

 2-slaapkamer villa

Windhoek beschikt over 2 prachtige 2-slaapkamer villa’s. Deze villa’s zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Op verzoek kunnen de bedden worden opgemaakt als twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. De villa’s hebben een oppervlakte van 83 m2.

 

De ideale plek voor watersporters

Windhoek Resort is de ideale plek voor watersporters. De ligging in het zuiden van Bonaire ideaal voor surfers. Windsurfparadijs Jibe City en Bonaire Kiteboarding op Atlantis Beach liggen op enkele minuten rijden van Windhoek. Ook zijn de prachtige duikspots in het zuiden vlakbij. Iedere villa beschikt daarbij over een buitenkraan zodat je het zilte water van je materiaal kunt spoelen. En er is ook een opslag voor je materiaal.

 

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt