Windhoek Bonaire
Windhoek Bonaire
Windhoek Bonaire
Windhoek Bonaire
Windhoek Bonaire
Windhoek Bonaire

Windhoek Resort Bonaire

Prijsrange

€€€€

Bestemming:

Bonaire

Ligging:

Punt Vierkant

Type:

Appartement

Sfeer:

Eco-luxury

Windhoek Resort Bonaire

Eco Luxury op Bonaire

Windhoek Resort Bonaire is een luxe en sfeervol Eco Resort op een van de mooiste plekjes van Bonaire, Punt Vierkant. Het is een kleinschalig resort met meerdere 1 en 2 slaapkamer villa’s. Wanneer je door de poort stapt kom je binnen in een ontspannen paradijsje. Een prachtige tropische tuin, een grote palapa met bar en loungeplekjes, een gemeenschappelijke BBQ en een zwembad met heerlijke ligbedden. En het team van Windhoek staat voor je klaar om je vakantie onvergetelijk te maken!

Ligging: Punt Vierkant

Type: Appartement

Sfeer: Eco-luxury

Bestemming: Bonaire

Over dit verblijf

Elke villa is luxe en compleet ingericht en beschikt over een heerlijke buitenruimte om optimale te genieten van het eilandleven. De villa’s zijn goed geïsoleerd en op de wind gebouwd. In alle villa’s is een badkamer, een compleet uitgeruste keuken en een kluisje in de villa aanwezig. Handig is dat er zowel stopcontacten voor 110 als ook 220 volt aanwezig zijn. Ook is er gratis WIFI.

Windhoek beschikt over 4 prachtige 1-slaapkamer villa’s. Deze villa’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Op verzoek kunnen de bedden worden opgemaakt als twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed.  De villa’s hebben een oppervlakte van 61 m2.

Windhoek beschikt over 2 prachtige 2-slaapkamer villa’s. Deze villa’s zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Op verzoek kunnen de bedden worden opgemaakt als twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. De villa’s hebben een oppervlakte van 83 m2.

Tenslotte is er nog de prachtige 4 slaapkamervilla ontworpen door Piet Boon, geschikt voor maximaal 8 personen met prive zwembad. Deze villa ligt iets buiten het resort.

Ligging

Gelegen in het zuiden van Bonaire, in de wijk Punt Vierkant.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Windhoek Resort biedt Eco-Luxe op Bonaire! Het resort maakt gebruik van diverse duurzame toepassingen. Energie wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen en zonneboilers verwarmen het water. Gebruik van airconditioning is nauwelijks nodig omdat de villa’s zo goed geïsoleerd zijn dat warmte buiten blijft. Airconditioning is wel aanwezig. Opgevangen grijs water wordt hergebruikt voor de tuin.
Windhoek Resort is de ideale plek voor watersporters. De ligging in het zuiden van Bonaire ideaal voor surfers. Windsurfparadijs Jibe City en Bonaire Kiteboarding op Atlantis Beach liggen op enkele minuten rijden van Windhoek. Ook zijn de prachtige duikspots in het zuiden vlakbij. Iedere villa beschikt daarbij over een buitenkraan zodat je het zilte water van je materiaal kunt spoelen. En er is ook een opslag voor je materiaal.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)