Cottage

Ecovriendelijk

Curaçao

Jan Doret

Mondi lodge

Discover Pure Serenity

Mondi Lodge is een tropische en milieuvriendelijke accommodatie waar je elke ochtend wakker wordt in een kleurrijke palapa met schitterende geluiden van zingende vogels. De grote, tropische tuin staat vol met prachtige bloemen en behuisd lokale fauna zoals leguanen, hagedissen, kolibries, parkieten en landkrabben. Als je geluk hebt, ervaar je naburige flamingo’s die naar hun nestgebied vliegen! Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijt bereidt met onder andere fruit uit eigen tuin.

Mondi Lodge telt 6 unieke houten palapa’s, gebouwd op palen. Er zijn drie prachtige 1-slaapkamer, twee prestigieuze 2-slaapkamer palapa’s en 1 intieme en romantische, één-slaapkamer boomhut beschikbaar. De Kunuku palapa (2-slaapkamer) is rolstoel toegankelijk en bevat een aangepast toilet, wastafel en een heerlijke buitendouche.

Alle palapa’s zijn volledig uitgerust en hebben een privé porch met kitchenette. De 2-slaapkamer palapa’s en de boomhut hebben een outdoor shower.

De sfeer bij Mondi Lodge is van een relaxte, romantische soort en zeer privé; sereniteit is hier overdag en ’s avonds gemakkelijk te vinden. Het zwembad en de gezellige buitenkeuken met barbecue faciliteiten staan te allen tijde ter beschikking voor de gasten.

Ligging

Mondi Lodge is gelegen in de wijk Jan Doret. De accommodatie is centraal gelegen op het eiland, in de buurt van enkele prachtige stranden en op ca. 10-15 minuten rijden van de luchthaven en de kleurrijke hoofdstad Willemstad.

Faciliteiten

Alle Palapa's zijn voorzien van eigen kitchenette, daarnaast is er nog een gezellige gedeelde buitenkeuken met barbecuefaciliteiten voor alle gasten.
De Palapa's liggen in een prachtige tropische tuin
Geniet lekker van het heerlijke buitenzwembad
Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijt bereidt met onder andere fruit uit eigen tuin

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)