Willemstad, Curaçao
Luxury Resort
Luxury

Baoase Luxury Resort

Luxe vakantie in stijl

Dit elegante resort ligt ideaal gelegen dichtbij het monumentale Willemstad en dichtbij het levendige Mambo Beach. Baoase biedt een unieke stijlvolle vakantie-ervaring, waarbij het comfort en de privacy van je eigen villa of suite worden gecombineerd met de diensten van een vijfsterren resort. 

De villa’s en suites hebben allemaal een modern interieur met een Aziatische tint.  Met recht kan hier gesproken worden van een luxe resort, het kleinschalige resort beschikt over superluxe suites en kamers en heeft zelfs een eigen helikopter-platform.

Room

Baoase biedt 3 verschillende kamers in de categorie Room, namelijk de Loft Room, de Colonial Room en de Banyan Tree Room. Alledrie prachtig gedecoreerde kamers met fantastisch uitzicht op het resort vanuit je balkon of patio.

Suite

Voor wie het net even wat luxer wenst zijn er een drietal verschillende suites, namelijk de Beach Front Pool Suite, de Superior Beach Front Pool Suite en de Honeymoon Suite. Verblijf heerlijk aan het strand of zelfs met je eigen stukje privéstrand!

Villa

Ideaal voor de wat grotere gezelschappen zoals familie, vrienden of collega’s. Baoase biedt een viertal verschillende villa’s, namelijk de Ocean Front Villa, Private Pool Villa, Superior Private Pool Villa en het paradepaardje de Master Villa.

Baoase Curacao

Ligging

Baoase ligt direct aan zee aan de zuidzijde van Curaçao in Willemstad dichtbij Mambo Beach en Kontiki Beach.

Faciliteiten

Zwembad
Tropische tuin
Strand
Baoase Beach Bar & Grill Restaurant, open voor lunch en diner en is direct op het strand van het resort gelegen
Privé dineren: een chef van het resort bereid een diner voor in je suite of villa
Duikschool Atlantis Diving, direct gelegen aan het resort
Kluisjes voor duikuitrusting, spoelbakken en 24 per dag toegang tot de duiktanks (wanneer hiervoor een arrangement is geboekt)

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)