Lions Dive Curacao

Zoveel meer dan alleen een prachtig resort…

Lions Dive Beach Resort, Curaçao

Het Lions Dive & Beach Resort ligt direct aan zee en wordt omgeven door een fantastische tropische tuin met veel eerbiedwaardige oude bomen. Het eigen strand grenst aan dat van het vermaarde Seaquarium waar onder meer haaien, schildpadden en dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te bewonderen zijn. Tevens ligt in de directe nabijheid het overbekende Mambo Beach, waar regelmatig bekende Nederlandse artiesten en DJ’s optreden.

Willemstad, de bruisende hoofdstad van Curaçao ligt op nog geen 4,5 km afstand en het vliegveld op ongeveer 16 km. Het hotel, dat op initiatief van de Lions Club Curaçao werd gebouwd, opende al in 1987 zijn deuren, maar voldoet nog steeds aan alle eisen die aan een eersteklas resort gesteld mogen worden. Al vanaf de opening is er veel aandacht geweest voor het milieu.

WIFI aanwezig aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig entertainment aanwezig eetgelegenheid aanwezig duikfaciliteiten aanwezig hier draaien ze graag een muziekje geschikt voor groepen strand nabij

Lions Dive Curacao

Kamer, appartement of suite, voor ieder wat wils!

Lions Dive & Beach Resort Curaçao is gebouwd in een typisch Nederlands-Caribische stijl. De 2 en 3 etages tellende gebouwen zijn omgeven met een mooie tropische tuin en u kunt het strand snel en makkelijk bereiken vanuit elk onderkomen.

Het Lions Dive is een resort met voor ieder de gewenste accommodatie. Van gewone hotelkamers tot hotelkamers met gegarandeerd zeezicht. Van 2 slaapkamer appartementen rondom het 50 meter zwembad tot luxe suites met schitterend zicht over de Caribische zee. En dan hebben we nog niet eens verteld over het ruim 200m2 tellende penthouse. Je kan hier terecht wanneer je een romantische vakantie wil of lekker weg wilt met de familie, of met je vriendengroep een duikvakantie wilt maken. Voor ieder zit er een mooie accommodatie bij.

Lions Dive CuracaoKamer ‘Run of the house’, een kamer met tuinzicht, zwembad of straatzicht

Lions Dive CuracaoUitzicht van de kamer met tuinzicht

Lions Dive CuracaoKamer ‘Oceanfront Cabana’, met frontaal zeezicht, direct gelegen aan het strand

Lions Dive CuracaoGebouw met de appartementen

Lions Dive CuracaoHet gebouw waarin de suites gesitueerd zijn ligt direct aan het strand

Lions Dive CuracaoPanoramisch uitzicht vanuit de badkamer in de Penthouse

Een prachtig privéstrand

Het Lions Dive Beach Resort is gelegen aan het langste witte zandstrand van Curaçao. Het strand is heel geschikt voor kleine kinderen, omdat de zee rustig en ondiep is door dat er golfbrekers zijn voor de kust. Het privé strand van Lions Dive Beach Resort is ruim voorzien van palmbomen en parasols. Je kan er dus gelukkig altijd lekker een schaduw plekje vinden. Strandbedjes en stoelen zijn altijd ruim aanwezig en gratis te gebruiken voor de hotelgasten van Lions Dive Beach Resort. Tevens is er voor u wanneer u in het resort verblijft een badhanddoeken service.

Lions Dive Curacao

Een mooi stukje duiken

Ocean Encounters’ “One Stop Dive Shop” geeft duikers de mogelijkheid om te duiken rondom het heel Curaçao. Gave duikstekken zoals Mushroom Forest, Klein Curacao, Superior Producer en de Tugboat zijn middels de vloot van goed uitgeruste duikboten voor jou vanuit het hotel direct bereikbaar. Direct bij het strand van Lions Dive bevindt zich het beroemde Stella Maris rif waar u prachtig kan kantduiken. Dit bijzondere huisrif heeft zich te danken aan zijn naam door een vermist scheepswrak. Het is een paar jaar geleden ontdekt door het Ocean Encounters’ Technical Exploration Team.

Lions Dive Curacao

Groene missie

Het Lions Dive Beach Resort is zich er van bewust dat toerisme alleen kan overleven in een wereld die duurzaam omgaat met zowel de natuurlijke als economische en sociale omgeving. Vanaf de opening in 1989 is het Lions Dive Beach Resort een natuur-georiënteerde accommodatie die tot op de dag van vandaag streeft naar de hoogst mogelijke standaarden in een duurzame onderneming. Waterbesparing, energiebesparing, het controleren van afval (incl. recycling) en afvalwater behoren tot de vaste maatregelen. Het personeelsbeleid is erop gericht zoveel mogelijk lokale medewerkers in dienst te nemen en deze door middel van scholing en training mogelijkheden te bieden. Het resort ondersteunt ook diverse projecten voor lokale scholen, sporters en dier- en natuurorganisaties. Onze inkoop wordt waar mogelijk lokaal uitgevoerd en wij adviseren onze gasten om het eiland te ontdekken om daarmee ook de lokale ondernemers te steunen.

Vanaf 2016 steunt LionsDive Beach Resort een project die lokale schoolkinderen, in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar, stimuleert om zorgzaam en verantwoordelijk met hun leef- en schoolomgeving om te gaan, en zelf actief bij te dragen aan een groener, schoner en gezonder Curaçao.

Lions Dive Curacao

Eten & Drinken

Lions Dive heeft maar liefst 4 bars & restaurants op het terrein. Geniet van een ontbijtbuffet op het strand, lekker lunch gerecht van de grill, ga naar het happy hour, of dineer bij het mediterraanse restaurant aan het 50 meter bad. Kortom, keuze genoeg.

Lions Dive Curacao

Lions Dive Curacao

Lions Dive Curacao

Lions Dive Curacao

En verder…

Het Lions Dive Beach Resort is een resort voor een heerlijke familie vakantie, een romantisch verblijf voor twee of gewoon het perfecte startpunt om Curaçao zowel onder als boven water te ontdekken. Het resort heeft je naast de persoonlijke aandacht veel te bieden. De sportieve gast komt aan zijn trekken in de Body Beach Wellness Club, bij duikschool Ocean Encounters, in het unieke 50 meter zwembad of door het uitgebreide sportprogramma. De gratis shuttlebus rijdt twee maal daags naar historisch Willemstad of je kan ook zelf een auto huren bij de receptie. Relaxen doe je op het heerlijke ruime privé strand of in de Santai Spa. Wi-Fi heb je in jouw accommodatie en op het hele terrein en voor zakelijke gasten zijn er vergadermogelijkheden in de vergaderzaal.

Lions Dive Curacao50 meter sportbad, uniek op Curaçao!

Lions Dive CuracaoLaat je heerlijk masseren, ultieme verwennerij op vakantie!

Lions Dive Curacao

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Complete reis 9 dagen

Lions Dive, Run of House (Garden/Pool View)

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.246
Complete reis 9 dagen

Lions Dive, Ocean View

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.331
Complete reis 9 dagen

Lions Dive, Oceanfront

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.526
Complete reis 9 dagen

Lions Dive, Cabana Oceanfront

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.829
Complete reis 9 dagen

Lions Dive, 1-Bedroom Lions Suite

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.963
Complete reis 9 dagen

Lions Dive, 2-Bedroom Lions Apartment

9 dagen

op basis van 6 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.098
Complete reis 9 dagen

Lions Dive, 2-Bedroom Lions Suite

9 dagen

op basis van 4 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.396
Complete reis 9 dagen

Lions Dive, 2-Bedroom Lions Penthouse

9 dagen

op basis van 4 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.827
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt