Jan Thiel, Curaçao
Resort
Strand

Livingstone Jan Thiel Resort

Vlakbij Jan Thiel Beach

Een 4-sterren resort, schitterend gelegen aan de Jan Thiel Baai. In de directe nabijheid ligt het heerlijke zandstrand Jan Thiel Beach. Livingstone Jan Thiel beschikt over diverse prachtige appartementen en villa’s omgeven door een tropische tuin. Op het terrein geniet je van diverse faciliteiten en service die je vakantie compleet maken, zoals een bar & restaurant, zwembad, een eigen duikschool, kinderprogramma en meer.

Livingstone Jan Thiel Resort biedt 4 verschillende accommodaties in de vorm van een appartement of villa. Op het Livingstone Jan Thiel Resort heb je keuze tussen verschillende type luxe villa’s en appartementen van 2 tot maximaal 5 personen.

Elke woning is voorzien van volledige keuken, airco op slaapkamers en ruime veranda. De woningen zijn omringd door de tropische tuin en bij het ontwerp is zoveel mogelijk rekening gehouden met de privacy van de gasten.

Bijzondere vermelding verdienen de villa’s met hun grote balkons of terrassen en de grote openslaande deuren in de living: als de deuren geopend zijn, wordt het terras als het ware bij de living getrokken.

Als gast mag hoge comfort en luxe worden verwacht, dat is het uitgangspunt van het Livingstone Jan Thiel Resort. Het resort biedt een aangenaam onderkomen en verblijf dankzij de goed geoutilleerde huizen en de unieke intieme sfeer van het park. Als gast van het resort heb je bovendien gratis entree tot het luxueuze Jan Thiel Beach en Jan Thiel Plaza (op 2 min. loopafstand). Dit schitterende nieuwe centrum beschikt over alles wat je kunt wensen: een ruim strand, diverse soorten lounge bedden, luxe beach clubs, restaurants, fitnessclub, verschillende winkeltjes, casino, ijssalon en een spa.

Ligging

Livingstone Jan Thiel ligt zoals de naam al impliceert in de baai van Jan Thiel. In deze levendige baai heb je een mooi strand waar verschillende resorts, restaurants en (watersport)activiteitencentra aan gelegen zijn. 

Faciliteiten

Diverse restaurants en barretjes aanwezig.
Als gast van het resort heb je gratis entree tot het luxueuze Jan Thiel Beach en Jan Thiel Plaza (op 2 min. loopafstand).
Ook duikers zitten goed bij Livingstone Jan Thiel. Het resort beschikt namelijk over een eigen duikcentrum.
In de zomermaanden juli en augustus uitgebreid kinderprogramma, met elke dag leuke activiteiten.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)