Papagayo Beach Resort Curacao

Een nieuwe kijk op ontspanning, lifestyle en relaxen

Papagayo Beach Resort, Curaçao

Papagayo Beach Resort is gelegen aan de Jan Thiel Baai met Jan Thiel Beach op nog geen 100 m afstand: voor de deur dus! De villa’s van dit luxe resort liggen in een schitterende tropische tuin. In de Jan Thiel baai vind je tevens Papagayo Beach Club, een van de absolute hotspots op Curaçao.

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig entertainment aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken hier draaien ze graag een muziekje strand nabij

Papagayo Beach Resort Curacao

Luxe villa’s in oase van rust…

De vrijstaande villa’s van Papagayo Beach Resort liggen bovenop het Jan Thiel-gebied en bieden een moderne uitstraling met een vleugje tropische elegantie. Het kleurrijke interieur is vormgegeven door Suzy Visser in samenwerking met het beroemde Nederlandse designcollectief Moooi. Trendy Europese elementen vormen een aanvulling op deze Caribische omgeving, slim ontworpen om een naadloze doorstroming tussen binnen en buiten te bieden.

Bij de bouw is rekening gehouden met privacy en rust die je als vakantieganger wenst. De tuinen zijn zo ontwikkeld dat je jezelf in een oase van rust waant. Je hebt vrij uitzicht over de Caribische zee dankzij de bouw langs een heuvel.

Papagayo Beach Resort Curacao

Papagayo Beach Resort Curacao

Papagayo Beach Resort is trots op de mogelijkheid om de voordelen van ruime villa’s te bieden in combinatie met het serviceniveau van een luxe hotel. Kies voor een ruime villa met 2 of 3 slaapkamers of kies voor de Royal Suite Villa met 4 slaapkamers en een privézwembad. De volledig uitgeruste woningen zijn levendig ingericht met strak vormgegeven meubels en zorgen voor maximaal comfort. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en er is een moderne keuken die alle mogelijkheden biedt om thuis te koken. Als je liever aan het zwembad dineert, is er het specialiteitenrestaurant in het resort.

Papagayo Beach Resort Curacao

Papagayo Beach Resort Curacao

Papagayo Beach Resort Curacao

Papagayo Beach Club

Papagayo Beach Club is een van de meest trendy hotspots op Curaçao met een sprankelend overloopzwembad en een uitnodigende witte zandstranden. Van strakke loungeruimtes tot kleurrijke stoelen zijn er genoeg plekken om te zonnebaden.

Papagayo Beach Resort Curacao

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt