Boca St. Michiel, Curaçao
Resort
Kleinschalig

Sun Reef Village

Rustieke bungalows met volop privacy direct aan de Caribische Zee

Sun Reef Village is een klein leuk bungalowcomplex met duikschool. De goed verzorgde, in rustieke stijl ingerichte bungalows, hebben een gezellig huiselijke sfeer in het midden van tropische palmentuinen. Het is de enige plek op Curaçao waar je vanuit jouw privétuin direct de Caribische Zee in duikt. De meeste bungalows hebben een prachtig uitzicht over zee en af en toe zwemmen er dolfijnen dicht langs de bungalows voorbij.

Het uitzicht over de Caraïbische zee is fenomenaal en iedere bungalow heeft zijn eigen ommuurde, tropische privé palmentuin. De 2-kamerbungalows hebben geen directe toegang naar de zee maar via het gezamenlijke houten zonneterras.

De bungalows, compleet met ingerichte keuken, zijn gelegen aan zee met privétuin, en geschikt tot 6 personen. Alle 2-slaapkamerbungalows hebben een trap vanuit de tuin naar lager gelegen plateaus aan zee. De 1-slaapkamerbungalows kunnen gebruik maken van de trap die naast hun bungalow ligt vanwaar ze op de algemene vlonder uitkomen waarvan ook de andere 1-slaapkamer bungalow gebruik maakt en waar de tuinstudio’s gebruik van maken.

De studios hebben ook een complete kitchenette, airco, badkamer, slaapkamer met koloniaal houten bed en zijn geschikt voor 2 personen, met extra bed voor 3 personen. De studio’s zijn omringd door een schitterend aangelegde tropische tuin, welke rijk is aan prachtige Caraïbische flora & fauna. Deze studio’s hebben toegang tot zee middels een gezamenlijk houten zonneterras.

Sun Reef Curaçao

Ligging

Aan de Caribische Zee, in het vissersdorpje Boca Sint Michiel, ligt Sun Reef Village.

Faciliteiten

Fenomenaal uitzicht op zee…
Verblijf in een bungalow aan zee of studio voorzien van alle gemakken in de tropische tuin.
Duikschool aanwezig.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)