DOM_2579.JPG
DOM_2482.JPG
DOM_2707.JPG
DOM_2579.JPG
DOM_2482.JPG
DOM_2707.JPG

Mango Island Lodges

Prijsrange

€€€

Bestemming:

Dominica

Ligging:

Saint Joseph

Type:

Boutique Hotel

Sfeer:

Kleinschalig

Mango Island Lodges

Persoonlijk en comfortabel

Mango Island Lodges is een kleinschalige accommodatie gelegen in het westen van Dominica, waar persoonlijke service en tevreden klanten voorop staat! De centrale ligging vlakbij de hoofdstad Roseau en de luchthaven Canefield maakt Mango Island Lodges de ideale plek voor een start of einde van de reis. 

Ligging: Saint Joseph

Type: Boutique Hotel

Sfeer: Kleinschalig

Bestemming: Dominica

Over dit verblijf

De accommodatie beschikt over enkele hotelkamers, een restaurant en een zwembad met prachtig uitzicht over de Caribische zee! In totaal beschikt Mango Island Lodges over 2 Prestige en 3 Elegance hotelkamers. De Prestige hotelkamers zijn ruim en comfortabel, de Elegance hotelkamers zijn meer basic ingericht. Lokaal hout en rivierstenen zijn gecombineerd met kunst en moderne bouwmaterialen, wat het samen een mooi geheel maakt. De accommodatie biedt diverse ontbijtmogelijkheden aan (van basic tot uitgebreid) en hebben een eigen restaurant waar je kunt dineren. 

Ligging

Mango Island Lodges is gelegen in Saint Joseph in het westen van Dominica. Op ca. 20 minuten rijden bevindt zich de Airport Canefield en op ca. 30 minuten rijden de hoofdstad van Dominica, Roseau. Vanwege de ligging is Mango Island Lodges perfect voor het begin of einde van een rondreis door Dominica. Het is bij Mango Island Lodge mogelijk om een dagtrip (op maat) naar de mooiste plekjes van Dominica te boeken! De eigenaren helpen je met veel plezier voor het samenstellen van een mooie route. 

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Zwembad met prachtig uitzicht
Restaurant voor diner en ontbijt
Transfer service
Diverse excursie mogelijkheden
Massagemogelijkheden

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)