Saint Joseph, Dominica
Boutique Hotel
Kleinschalig

Mango Island Lodges

Persoonlijk en comfortabel

Mango Island Lodges is een kleinschalige accommodatie gelegen in het westen van Dominica, waar persoonlijke service en tevreden klanten voorop staat! De centrale ligging vlakbij de hoofdstad Roseau en de luchthaven Canefield maakt Mango Island Lodges de ideale plek voor een start of einde van de reis. 

De accommodatie beschikt over enkele hotelkamers, een restaurant en een zwembad met prachtig uitzicht over de Caribische zee! In totaal beschikt Mango Island Lodges over 2 Prestige en 3 Elegance hotelkamers. De Prestige hotelkamers zijn ruim en comfortabel, de Elegance hotelkamers zijn meer basic ingericht. Lokaal hout en rivierstenen zijn gecombineerd met kunst en moderne bouwmaterialen, wat het samen een mooi geheel maakt. De accommodatie biedt diverse ontbijtmogelijkheden aan (van basic tot uitgebreid) en hebben een eigen restaurant waar je kunt dineren. 

Ligging

Mango Island Lodges is gelegen in Saint Joseph in het westen van Dominica. Op ca. 20 minuten rijden bevindt zich de Airport Canefield en op ca. 30 minuten rijden de hoofdstad van Dominica, Roseau. Vanwege de ligging is Mango Island Lodges perfect voor het begin of einde van een rondreis door Dominica. Het is bij Mango Island Lodge mogelijk om een dagtrip (op maat) naar de mooiste plekjes van Dominica te boeken! De eigenaren helpen je met veel plezier voor het samenstellen van een mooie route. 

Faciliteiten

Zwembad met prachtig uitzicht
Restaurant voor diner en ontbijt
Transfer service
Diverse excursie mogelijkheden
Massagemogelijkheden

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)