Calibishie, Dominica
Boutique Hotel
Kleinschalig

Wanderlust

Prachtig uitzicht over de oostkust van Dominica

Wanderlust is een boutique hotel gelegen in het kustplaatsje Calibishie in het noorden van Dominica. Wanderlust is voornamelijk gericht op de actieve reiziger. Eigenaar Tom gaat met alle plezier op pad met zijn gasten en kan alles vertellen over het prachtige Dominica. 

Wanderlust beschikt over hotelkamers en ruime appartementen. Waar je ook verblijft, je hebt overal prachtig uitzicht en een privé balkon/terras.

Het verblijf bij Wanderlust wordt aangeboden op twee verschillende manieren. De hotelkamers zijn o.b.v. een ‘ Adventure package’ inclusief verblijf, elke ochtend ontbijt, 1x lunch, 1x diner en 3 tours (gebaseerd op een verblijf van 4 nachten). Toch liever alles zelfstandig ondernemen? Dan kun je gebruik maken van de appartementen waar je o.b.v. logies zult verblijven. 

Ligging

Calibishie is het meest authentieke dorp van Dominica, waar je de jungle en het strand binnen 2 km van elkaar gelegen zijn. Wanderlust is hoog gelegen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de oostkust van Dominica. Toe aan een frisse duik? Er loopt een privé pad naar het strand en de rivier beneden aan de berg.

Faciliteiten

Op loopafstand van de rivier en het strand
Adventure package incl tours
Ontbijt en dinermogelijkheden
Transfer service

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)