Belnem, Bonaire
Appartement
Luxury

Belmar Ocean Front Apartments

Super uitzicht over Klein Bonaire

Belmar Oceanfront staat bekend om haar geweldig uitzicht. Je kijkt niet alleen uit over zee, maar ook zie je het noorde van Bonaire en het eiland Klein Bonaire liggen. Een prachtig plaatje!

De appartementen van Belmar zijn ruim en voorzien van een compleet uitgeruste keuken, kluisje, airconditioner en een groot overdekt balkon of terras met uitzicht over zee. De diverse appartementen hebben verschillende stijlen qua inrichting. Maar ze hebben allemaal gemeen dan ze zeer volledig zijn uitgerust en een heel huiselijk karakter hebben.

Ligging

Het fraaie appartementengebouw met zwembad ligt pal aan zee in Belnem, één van de mooiste locaties op Bonaire. Het centrum van Kralendijk ligt op ongeveer 5 km afstand. Duikers en snorkelaars hoeven niet ver te zoeken voor een mooie plek, want Belmar beschikt over een huisrif. Voor windsurfers is dit ook een ideale accommodatie, het windsurf paradijs Sorobon Beach is namelijk op ongeveer 8 km afstand.

Faciliteiten

Aan de zee gelegen met prachtig uitzicht op Klein Bonaire
Zwembad en zonnedek op de pier
Spoelbakken en opbergruimte voor de duikuitrusting
Huisrif
Duikwinkel
Bootduiken

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)