aqualodge-1024x576.jpg
Agua lodge guadeloupe.jpg
aqualodge-1024x576.jpg
Agua lodge guadeloupe.jpg

Aqua Lodge Guadeloupe

Prijsrange

€€€

Bestemming:

Guadeloupe

Ligging:

Les Saintes of Saint-François

Type:

Villa

Sfeer:

Zeezicht

Aqua Lodge Guadeloupe

Uniek concept op Guadeloupe

Aqua Lodge is een bijzonder concept binnen Guadeloupe. Want hoe leuk is het om ‘s ochtends wakker te worden en de kust vanaf het water te aanschouwen? 5 Aqua Lodges zijn gelegen bij St. Francois in het zuidoosten van Grande-Terre en 1 Aqua Lodge is gelegen bij eiland Terre-de-Haut, Les Saintes.

Ligging: Les Saintes of Saint-François

Type: Villa

Sfeer: Zeezicht

Bestemming: Guadeloupe

Over dit verblijf

Een Aqua Lodge is een drijvende woning, compleet met keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Op het dek is er voldoende ruimte om lekker te relaxen en van het uitzicht te genieten, luisterend naar de bruisende wind en omringd door kristalhelder water. De Aqua lodge beschikt zelfs over een glazen bodem in de keuken zodat je ook onder je de Caribische zee kunt zien! 
 
Bij het verblijf hoort een rubberboot met elektromotor, waar je mee naar de kust kunt varen wanneer je wilt genieten van de activiteiten aan wal. De lodges zelf liggen op een vaste plek, je kunt er niet mee varen. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om Guadeloupe vanaf het water te verkennen; een stand up paddle, kayak en snorkelmateriaal zijn standaard aanwezig.

Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten, in het hoogseizoen kan dit 3 nachten zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om de 2 locaties te combineren, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ligging

Saint François is een stadje in het zuidwesten van Grande-Terre. Er zijn verschillende restaurants en in de omgeving een aantal mooie zandstranden waaronder The Lagoon Beach, Grande Saline, La Coulée, La Douche. Een aanrader is om naar Pointe des Chateaux helemaal in het zuidwestelijke puntje te rijden, vanaf hier heb je prachtig uitzicht over de ruige rotskust en het nabijgelegen eiland La Desirade. Dit eiland is overigens per ferry vanuit Saint François te bereiken. Voor een potje golf zit je hier ook goed, Saint François beschikt over een 18-holes golfbaan.

Les Saintes
is een plek waar de tijd stilstaat, bereikbaar per ferry vanuit onder andere Trois-Rivieres, gelegen in het zuiden van Basse-Terre. Zodra je Terre-de-Haut nadert (het eiland waar de Aqua Lodge gelegen is) zul je aangenaam verrast worden door het mooie landschap. Rondom het haventje vind je tal van kleine winkeltjes en eetgelegenheden, gevestigd in kleine knusse straatjes. Een goede manier om het eiland te verkennen is per elektrisch golfkarretje, maar ook een scooter behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een bezoek aan Les Saintes is een bezoek aan Fort Napoleon zeker een must, niet zozeer vanwege het museum, maar vanwege het fenomenale uitzicht wat je hebt vanaf hier!

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Eigen keuken
Stand up paddle, kayak en snorkelmateriaal

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)