Les Saintes of Saint-François, Guadeloupe
Villa
Zeezicht

Aqua Lodge Guadeloupe

Uniek concept op Guadeloupe

Aqua Lodge is een bijzonder concept binnen Guadeloupe. Want hoe leuk is het om ‘s ochtends wakker te worden en de kust vanaf het water te aanschouwen? 5 Aqua Lodges zijn gelegen bij St. Francois in het zuidoosten van Grande-Terre en 1 Aqua Lodge is gelegen bij eiland Terre-de-Haut, Les Saintes.

Een Aqua Lodge is een drijvende woning, compleet met keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Op het dek is er voldoende ruimte om lekker te relaxen en van het uitzicht te genieten, luisterend naar de bruisende wind en omringd door kristalhelder water. De Aqua lodge beschikt zelfs over een glazen bodem in de keuken zodat je ook onder je de Caribische zee kunt zien! 
 
Bij het verblijf hoort een rubberboot met elektromotor, waar je mee naar de kust kunt varen wanneer je wilt genieten van de activiteiten aan wal. De lodges zelf liggen op een vaste plek, je kunt er niet mee varen. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om Guadeloupe vanaf het water te verkennen; een stand up paddle, kayak en snorkelmateriaal zijn standaard aanwezig.
Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten, in het hoogseizoen kan dit 3 nachten zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om de 2 locaties te combineren, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ligging

Saint François is een stadje in het zuidwesten van Grande-Terre. Er zijn verschillende restaurants en in de omgeving een aantal mooie zandstranden waaronder The Lagoon Beach, Grande Saline, La Coulée, La Douche. Een aanrader is om naar Pointe des Chateaux helemaal in het zuidwestelijke puntje te rijden, vanaf hier heb je prachtig uitzicht over de ruige rotskust en het nabijgelegen eiland La Desirade. Dit eiland is overigens per ferry vanuit Saint François te bereiken. Voor een potje golf zit je hier ook goed, Saint François beschikt over een 18-holes golfbaan.

Les Saintes
is een plek waar de tijd stilstaat, bereikbaar per ferry vanuit onder andere Trois-Rivieres, gelegen in het zuiden van Basse-Terre. Zodra je Terre-de-Haut nadert (het eiland waar de Aqua Lodge gelegen is) zul je aangenaam verrast worden door het mooie landschap. Rondom het haventje vind je tal van kleine winkeltjes en eetgelegenheden, gevestigd in kleine knusse straatjes. Een goede manier om het eiland te verkennen is per elektrisch golfkarretje, maar ook een scooter behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een bezoek aan Les Saintes is een bezoek aan Fort Napoleon zeker een must, niet zozeer vanwege het museum, maar vanwege het fenomenale uitzicht wat je hebt vanaf hier!

Faciliteiten

Eigen keuken
Stand up paddle, kayak en snorkelmateriaal

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

Plan een gesprek in met een reisspecialist

Wij hebben graag persoonlijk contact met jou. Zo kunnen we onze reizen nog beter afstemmen op jouw wensen. 

Zoomen of bellen

Vraag of iemand willen bellen of zoomen. En wanneer dan?
    Zou je graag telefonisch contact willen of zullen we een link sturen voor een digitale afspraak via Zoom?
  • Geef hier aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft. Indien geen voorkeur opgegeven dan kiezen wij een tijdstip.
  • Geef hier aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft. Indien geen voorkeur opgegeven dan kiezen wij een tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)