Aqua Lodge, Guadeloupe

Drijvend op de Caribische zee uitkijken op Grande-Terre of Les Saintes

Aqua Lodge

Aqua Lodge is een bijzonder concept binnen Guadeloupe. Want hoe leuk is het om ‘s ochtends wakker te worden en de kust vanaf het water te aanschouwen? 5 Aqua Lodges zijn gelegen bij St. Francois in het zuidoosten van Grande-Terre en 1 Aqua Lodge is gelegen bij eiland Terre-de-Haut, Les Saintes.

aan zee eigen keuken

Bijzonder overnachten op Guadeloupe

Een Aqua Lodge kun je zien als een echte drijvende woning, compleet met keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Uiteraard is er op het dek voldoende ruimte om lekker te relaxen en van het uitzicht te genieten. Intussen luisterend naar de bruisende wind en water en omringd door kristalhelder water. De Aqua Lodge beschikt zelfs over een glazen bodem in de keuken zodat je ook onder je de Caribische zee kunt zien!

Met het bijbehorende rubberboot met elektromotor vaar je naar de kust wanneer je wilt genieten van de activiteiten aan wal. De lodges zelf liggen op een vaste plek, je kunt er niet mee varen. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om Guadeloupe vanaf het water te verkennen; een stand up paddle, kayak en snorkelmateriaal zijn standaard aanwezig.

Het stadje Saint François

Saint François is een stadje in het zuidwesten van Grande-Terre en gemakkelijk te bereiken.Er zijn verschillende restaurants en in de omgeving een aantal mooie zandstranden waaronder The Lagoon Beach, Grande Saline, La Coulée, La Douche. Een aanrader is om naar Pointe des Chateaux helemaal in het zuidwestelijke puntje te rijden, vanaf hier heb je prachtig uitzicht over de ruige rotskust en het nabijgelegen eiland La Desirade. Dit eiland is overigens per ferry vanuit Saint François te bereiken. Voor een potje golf zit je hier ook goed, Saint François beschikt over een 18-holes golfbaan.

De tijd staat stil op Les Saintes

Les Saintes is een plek waar de tijd stilstaat, bereikbaar per ferry vanuit onder andere Trois-Rivieres, gelegen in het zuiden van Basse-Terre. Zodra je Terre-de-Haut nadert (het eiland waar de Aqua Lodge gelegen is) zul je aangenaam verrast worden door het mooie landschap. Rondom het haventje vind je tal van kleine winkeltjes en eetgelegenheden, gevestigd in kleine knusse straatjes. Een goede manier om het eiland te verkennen is per elektrisch golfkarretje, maar ook een scooter behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een bezoek aan Les Saintes is een bezoek aan Fort Napoleon zeker een must, niet zozeer vanwege het museum, maar vanwege het fenomenale uitzicht wat je hebt vanaf hier!

Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten, in enkele periodes 3 nachten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de 2 locaties te combineren, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Accommodatie

Aqua Lodge, Standaard

1 nacht

op basis van 4 personen

Logies Aqua Lodge

66
Accommodatie

Aqua Lodge, Standaard

1 nacht

op basis van 2 personen

Logies Aqua Lodge

133
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt