Deshaies, Guadeloupe
Cottage
Ecovriendelijk

Au Jardin des Colibris

Charmant verblijf in de natuur met hoog service gehalte

Op het eiland Basse-Terre in Guadeloupe tref je in Deshaies een intieme en goedbewaarde plek in een natuurlijke omgeving , Au Jardin des Colibris. Genesteld in het tropische regenwoud tussen de fladderende kolibries, nieuwsgierige wasbeertjes en vriendelijke hagedissen. De accommodatie is bewust midden in de natuur aangelegd, waardoor je complete rust ervaart, terwijl je met de auto toch binnen enkele minuten bij de prachtige stranden bent en bij het stadje Deshaies.

Bij Au Jardin des Colibris heb je de keuze uit verschillende verblijftypes. Zo kun je voordelig verblijven in een van de charmante huisjes vlak aan het zwembad. Als je wat meer een wilt zijn met de natuur en heerlijk wilt douchen in een badkamer in de openlucht, dan is de Wooden Creole Hut echt iets voor jou. Voor families en grotere gezelschappen zijn er diverse villa’s aanwezig, waarvan sommigen met prachtig zicht op het pittoreske plaatsje Deshaies.

Ligging

Au Jardin des Colibris ligt centraal gelegen nabij het plaatsje Deshaies met de vele restaurantjes en winkeltjes, op loopafstand van Jardin Botanique de Deshaies en op enkele autominuten van de prachtige stranden waaronder Plage de la Grande Anse. 

Faciliteiten

Hoog servicegehalte
Centraal gelegen nabij Deshaies
Heerlijk zwembad
Receptie met leuke winkel
Vlak naast de botanische tuin
Volop kolibries!

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)