Trois-Rivieres, Guadeloupe
Cottage
Eco-luxury

Le Jardin Malanga

Een magnifique plek in het groen

Le Jardin Malanga is een kleinschalige accommodatie en bestaat uit een uit 1927 daterend koloniaal huis en 3 cottages, gelegen op een bananenplantage nabij Trois Rivieres in het zuiden van Basse-Terre. De rust, regenwoudgeluiden, het fenomenale uitzicht op Les Saintes en de ligging midden in het groen maken Le Jardin Malanga tot één van de pareltjes van Guadeloupe. Claire en Julien heten jullie van harte welkom!

Bij Jardin Malanga wordt er onderscheidt gemaakt tussen een verblijf in een kamer of suite in een koloniaal huis of een verblijf in een cottage. 

Het Maison Coloniale bestaat uit enkele 3-persoonskamers op de 1e etage en een 2-slaapkamersuite op de begane grond.

Verderop op het terrein staan 3 cottages. Iedere cottages heeft 2 kamers met afzonderlijk terras met panoramisch uitzicht, een soort 2-onder-1-kap dus. Op de 1e verdieping van de cottages is steeds een kinderkamertje te vinden met 2 enkele bedden waardoor 2 volwassenen met 2 kinderen hier prima kunnen verblijven.

Ligging

Jardin Malanga is rustig gelegen nabij Trois Rivieres in het zuiden van Basse-Terre. Verscholen tussen het groen, ten zuiden van vulkaan de Soufrière.

Faciliteiten

Zwembad
Restaurant Le Panga voor zowel ontbijt als diner

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)