Bas Vent, Guadeloupe
Strandhotel

Langley Resort Hotel Fort Royal

Tussen de bergen en de zee op Basse-Terre

Langley Resort Fort Royal is een middelgroot resort in het noorden van Basse-Terre. Of je nou als koppel met je familie of vrienden komt, voor ieder reisgezelschap is er wel een passend verblijf te vinden. Verblijven kan in hotelkamers, suites en bungalows. Het resort is direct gelegen aan een van de mooiste stranden van Guadeloupe. Vanaf het resort kijk je uit over het kristalheldere blauwe water. 

Het resort heeft verschillende kamertypes, verblijven kan in hotelkamers, suites en bungalows.

De hotelkamers bevinden zich in het hotelgebouw. De kamers zijn licht en ruim ingedeeld. Veel hotelkamers beschikken over een balkon of prive terras met uitzicht over de zee. 

De suites hebben een woonkamer en twee ruime slaapkamers, geschikt voor 4 personen. De suites beschikken over een balkon met uitzicht over de zee. 

De Bungalows bevinden zich in een relaxte en intieme omgeving, de licht ingerichte bungalows zijn geschikt voor 2 personen en hebben uitzicht op de tuin of de zee. Ook zijn er bungalows direct aan het strand gelegen.

Langley-Guadeloupe

Ligging

Langley Resort Fort Royal is gelegen aan het strand, in het noorden van Basse- Terre nabij Deshaies. Het resort ligt op 5 km van de Botanische Tuinen en ca. 30 minuten rijden van de luchthaven. 

 

 

Faciliteiten

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)