Shambala Lodge Guadeloupe
Shambala Lodge Guadeloupe
Shambala Lodge Guadeloupe
Shambala Lodge Guadeloupe
Shambala Lodge Guadeloupe
Shambala Lodge Guadeloupe

Shambala Lodge

Prijsrange

€€€

Bestemming:

Guadeloupe

Ligging:

Le Moule

Type:

Cottage

Sfeer:

Kleinschalig

Shambala Lodge

Peaceful place of happiness

Shambala Lodge is een kleinschalige accommodatie in Le Moule op het eiland Grande-Terre. Bestaande uit vijf bungalows met alle comfort, een prachtig zwembad en poolhouse, het is de perfecte plek voor een vakantie onder de Caribische zon. Shambala Lodge is het perfecte compromis voor degenen die zowel service als onafhankelijkheid willen.

De droom om Shambala Lodge te beginnen is bij de eigenaren zeven jaar geleden begonnen. Het idee is voortdurend in hun geest geëvolueerd, concepten gerelateerd aan het leven, hun levenservaringen zijn toegevoegd aan het project. Door hun reizen langs de Caribische eilanden leerden ze veel van de locaties en aangetroffen personages. Zo ontstond er een idee om een nieuw concept van gastvrijheid te beginnen in Guadeloupe.

Ligging: Le Moule

Type: Cottage

Sfeer: Kleinschalig

Bestemming: Guadeloupe

Over dit verblijf

De Shambala Lodge heeft 5 bungalows met alle comfort gelegen aan een prachtig zwembad en het poolhouse. Op bestelling kan er een diner kan worden gekookt (verzoek minstens 12 uur van tevoren). Elke lodge is uitgerust met een keuken en keukengerei om te koken.

Ligging

Shambala Lodge ligt in Le Moule op het eiland Grande-Terre van de Guadeloupe-archipel. Shambala Lodge ligt op minder dan twee minuten afstand van het prachtige strand van de Portes d’Enfer en de beroemde surfspot van Anse Salabouelle, en is de ideale plek om te genieten van Guadeloupe, voorheen ook wel “het eiland met prachtige wateren” genoemd.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Ontbijtmogelijkheden
Op verzoek table d'hote
Spafaciliteiten
Diverse excursies kunnen worden geregeld
Zwembad

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)