Le François, Martinique
Boutique Hotel
Kleinschalig

Hotel Plein Soleil

Ontspanning, rust, welzijn i.c.m. culinair restaurant

De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw en 5 prachtige villa’s verspreid over een park van bijna 8000 m2. Er zijn in totaal 16 kamers en suites met een Creools design en moderne meubels. Een echte oase van rust, deze uitzonderlijke locatie is ideaal voor ontspanning, rust en welzijn…

Dwaal lekker rond door de grote lounge met zijn art deco-stijl of lees een goed boek. Drink een drankje aan de bar of in de salon in de buurt van het zwembad. Het 50 m2 grote zwembad is uitgerust met ligstoelen en parasols, perfect om te zonnebaden. In het gastronomisch restaurant van Hotel Plein Soleil, met zicht op de Atlantische Oceaan heeft chef-kok Rudy Réclair een Frans-Caribisch menu gecreëerd. De diversiteit van de gerechten en de originele combinatie van smaken, versterkt door de selectie van wijnen, maakt dit restaurant tot een bekend en gerespecteerd adres. De chef-kok biedt elke dag een ander menu. Een verfijnde en verfijnde keuken gebaseerd op tijdloze tradities die samen een onvergetelijke en bevoorrechte ervaring vormen.

Hotel Plein Soleil beschikt over ruime, smaakvol ingerichte kamers en suites gecombineerd met elegantie en comfort. Je kunt kiezen uit de delicaat en luchtige guest rooms, de elegante master pool, de magische en romantische garden suites en de ruimtelijke en harmonieuze duplex suites. De kamers zijn geschikt voor twee personen. De duplex suites zijn bijvoorbeeld ideaal voor gezinnen.

Hotel Plein Soleil Martinique

Ligging

Hotel Plein Soleil ligt in het hart van een tropische tuin, met uitzicht op Baie de François en zijn mythische eilandjes.

Faciliteiten

Groot zwembad uitgerust met ligstoelen en parasols, perfect om te zonnebaden.
Ruime, smaakvol ingerichte kamers en suites gecombineerd met elegantie en comfort.
Gastronomisch restaurant van Hotel Plein Soleil, met zicht op de Atlantische Oceaan.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)