Le Domaine des Bulles, Martinique

Maak van je verblijf op Martinique een onvergetelijke belevenis!

Bij le Domaine des Bulles is je slaapplek een ervaring die je niet snel zult vergeten. Je slaapt voor je gevoel zo in de openlucht. Je slaapplek heeft namelijk geen muren. Je verblijft in een transparante bubbel. Het geeft je een ongelofelijk vrij gevoel. Er zijn drie bubbels met elk een unieke omgeving. Verblijven in de bubbel is een uitstapje op zich. De ruimte waar je verblijft bieden voldoende privacy.

WIFI aanwezig met oog voor de natuur zwembad aanwezig

Stap even uit je bubbel

Er zijn drie verschillende bubbels mogelijk. Ze liggen allemaal in hun eigen unieke omgeving met prive tuin. Op elk domein is internet aanwezig, een koffiemachine, mini-bar, airconditioning en een douche en douche-artikelen. Kies je eigen favoriete bubbel.

Ga je voor Bulle Eau dan verblijf in een wereld van water. De bubbel staat in een prive tuin, omhult door diverse waterpartijen en tropische planten. Er is een tuinzitje en jacuzzi aanwezig op jouw privé bubbel-domein.

Of kies je la Suite Air en verblijf op hoogte. Twee grote bubbels lijken in harmonie met de sterrenhemel te zijn gecreëerd. Het voelt alsof je vliegt. Een telescoop voert je naar het einde van de melkweg. En een grote jacuzzi laat je volledig ontspannen. Op het houten dek tussen de bomen waait een verkoelende wind. Hier vind je meerdere lounge-zitjes.

of ga je voor de serene omgeving van La Bulle Minérale? De omgeving met aardse tinten, het witte doek, de tropische planten en het geluid van stromend water nodigt uit tot een ontspannen meditatie. Voel je zelf herboren na een onderdompeling in het prachtige met natuurlijke stenen gebouwde privé mini-zwembad.

 Table d’hote

Om je verblijf helemaal af te maken geniet je bij Le Domaine des Bulles van ontbijt en diner. Met een grote glimlach wordt het in je eigen domein verzorgt. Je geniet van ingrediënten uit eigen moestuin. En een goede selectie van lokale producten maken het diner of ontbijt af. Ze doen er alles aan om een gastronomische feestje voor je te realiseren.

 Wellness

Om je verblijf bij Le Domaine des Bulles nog unieker te maken is er een wellnesscentrum. Dit wellnesscentrum is net zo intiem en warm als je eigen bubbel. Geniet van een heerlijke massage of laat jezelf verwennen met een schoonheidsbehandeling. Of je nou komt voor een pedicure, manicure, massage of scrub behandeling met organische materialen… na een bezoek aan dit centrum zul je jezelf als herboren voelen.

Krijg een impressie van dit verblijf

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Complete reis 9 dagen

Le Domaine des Bulles, Bulle Eau/Minerale

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, autohuur, accommodatie, ontbijt

1.265
Complete reis 9 dagen

Le Domaine des Bulles, Suite Air

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, autohuur, accommodatie, ontbijt

1.342
Complete reis 9 dagen

Le Domaine des Bulles, Suite Air

9 dagen

op basis van 3 personen

Vliegticket, autohuur, accommodatie, ontbijt

1.226
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt